Cirkuszi világnapi programok a Fővárosi Nagycirkuszban!

2019. április 18., csütörtök

Cirkuszi világnapi programok a Fővárosi Nagycirkuszban!

Április 20-án tartják meg tizedik alkalommal a Cirkuszi Világnapot. Ez az esemény 2007 óta minden április harmadik szombatjára esik – ezúttal pedig egybeesik nem csak a húsvéttal, de a világhírű Kristóf Krisztián által rendezett nyári előadásunk, a Repülőcirkusz premierjével.

Ebből az alkalomból április 20-án 16:00 és 18:00 óra, valamint április 21-én és 22-én 13:00 és 15:00 óra között cirkuszi világnapi programokkal várunk minden kedves érdeklődőt! Tegyétek próbára ügyességeteket Gyermek Cirkusz Világ interaktív téren, pörgessétek meg a szerencsekereket és nyerjetek cirkuszi ajándékokat vagy jegyet előadásunkra! A Fővárosi Nagycirkusz előtt arcfestés, óriásbuborékfújás és kisállat simogató vár Titeket, valamint fellépnek a Baross Imre Artistaképző Intézet és a Repülőcirkusz artistái! Gyertek el, érezzétek jól Magatokat, és vegyetek részt egy felejthetetlen cirkuszi kalandban!

A változtatás jogát fenntartjuk!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink