Cirkuszi Világnap - így látták látogatóink!

2019. április 21., vasárnap

Cirkuszi Világnap - így látták látogatóink!

Április 20-án, a Cirkuszi Világnapon számos család látogatott el a Fővárosi Nagycirkusz programjaira. Három családot kérdeztünk meg, hogy érzik magukat.

Horváth Zoltánné Veresegyházáról látogatott el családjával a 16 órától kezdődő programokra. Kérdésünkre, hogy érzi magát, így felelt: „Nagyon sokfélék a programok, izgalmasak az artistabemutatók, a gyermekeim az arcfestés után azonnal az állatsimogatóhoz szaladtak, ahol rengeteg érdekes dolgot tudtunk meg a háztáji állatokról. Az ügyességi feladatokat is élveztük, a férjemmel mi is kipróbáltuk a zsonglőrködést. Ha időnk engedi, jövőre is ellátogatunk a Cirkuszi Világnapra.”

Joó Krisztina eredetileg a 19 órától kezdődő nyári műsor, a Repülőcirkusz premierjére érkezett gyermekeivel, de hamar magával ragadta a cirkuszi forgatag: „Egy hete megvan a jegyünk a Repülőcirkuszra, és amikor értesültünk róla a Facebookon, hogy előtte egyéb családi programokon is részt vehetünk, nem volt kérdés, hogy előbb elinduljunk otthonról. Közösen oldottuk meg a Gyermek Cirkusz Világ interaktív téren a szövegértelmezési és egyéb feladványokat, majd kipróbáltuk az artista eszközöket. Nagyon jó a hangulat, nagy élmény volt számunkra belekóstolni a cirkuszi világba.”

Kalapos Géza unokáival érkezett Budapestről. „Gyermekkorom óta nagy cirkuszrajongó vagyok, némely előadást többször is megnézek. Most, hogy már kicsit nagyobbak az unokáim, tökéletes közös program a cirkuszlátogatás. Kiválóak a programok, nagyon ügyesek a fiatal artisták, öröm volt megnézni a produkcióikat. Büszke vagyok magamra, hogy nem maradtam alul a cirkuszi készségfejlesztő feladatokban, és tudtam segíteni az unokáimnak. Minden artista eszközt kipróbáltunk, amit lehetett, de be kell vallanom, hogy az unokáim sokkal ügyesebbek nálam. Köszönjük ezeket az izgalmas, ingyenes programokat.”

Még ma és holnap is, 13:00 és 15:00 óra között várjuk látogatóinkat kiegészítő programokkal! 

Szekáry Zsuzsanna

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink