A KisEgér fesztiválon debütál a Fővárosi Nagycirkusz Lili és Lali Meseországban produkciója!

2019. máj. 22., szerda

A KisEgér fesztiválon debütál a Fővárosi Nagycirkusz Lili és Lali Meseországban produkciója!

Egy varázslatos, kalandos utazásra hív a mesék birodalmába a Fővárosi Nagycirkusz előadása, a Lili és Lali Meseországban! Az előadás június 2-án, vasárnap kerül bemutatásra a KisEgér fesztivál zárógáláján, Egerben, de látható lesz július 7-én, Békéscsabán is a Városházi Estéken, valamint augusztus 7-én, Szarvason a Vízi Színházban.

Az elbűvölő történetben a főhősök, Lili és Lali egy véletlen folytán egy csodás világba kerülnek, ahol a hőn szeretett és ismert mesefigurák mellett különleges lényekkel is összefutnak útjuk során. A különleges lények hihetetlen artista produkciókkal kápráztatják el a két kis főszereplőnket a közönséggel együtt. Fellép Gábor Anita, Liszi Melinda, Cseh Fruzsina, Árvavölgyi Patrik, Nagy Róbert, valamint a Fővárosi Nagycirkusz artistái – Szlavkovszki Zsolt, Fehér Ádám és Kassai Benjámin, valamint Takács Noémi és Lakatos Zsuzsanna. Az előadást összeállította: Nagy Róbert. Koreográfia, mozgás: Vincze Tünde és Bereczki Karina.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink