Átadtuk nyereményjátékunk fődíját: a Piaggio Fly robogót

2015. október 20., kedd

Átadtuk nyereményjátékunk fődíját: a Piaggio Fly robogót

Íme, egy olyan kulturális intézmény, ahol a látványos tartalmon kívül másképpen is gazdagodhat a publikum. Feltéve, hogy a szerencse nem pártol el tőle. Kiss Bruszt Zsuzsanna, a Balance című előadás egyik nézője a szerencsések táborához tartozik: gyalogosan érkezett, és motoron távozott a Fővárosi Nagycirkuszból. 

A Fővárosi Nagycirkusz „Nyerj Te is a Fővárosi Nagycirkusszal!” nyereményjátékának 2015. szeptember 3-án 10 órakor szabályosan, közjegyző jelenlétében lebonyolított sorsolásán a budapesti három gyermekes anyukának, Kiss Bruszt Zsuzsannának kedvezett a szerencse: egy Piaggio Fly boldog tulajdonosa lett. 

A nyertesnek személyesen Péter Szabó Kolos, a Netmoto Kft. ügyvezető igazgatója, a Piaggio hivatalos márkakereskedője adta át a robogó kulcsát. A Piaggio Fly a legnagyobb európai robogógyártó konszern terméke, a modell nem véletlenül kapta ezt a nevet, hiszen a piacon kapható más, hasonló kétkerekűekkel szemben szinte repül, annyira könnyed, elegáns és nagyon strapabíró.

Gratulálunk a nyertesnek!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink