Tegnap került bemutatásra a Fővárosi Nagycirkusz Lili és Lali Meseországban előadása!

2019. június 03., hétfő

Tegnap került bemutatásra a Fővárosi Nagycirkusz Lili és Lali Meseországban előadása!

A Fővárosi Nagycirkusz varázslatos előadása, a Lili és Lali Meseországban tegnap a KisEgér fesztivál zárógáláján, Egerben került bemutatásra! A történet szerint Lili és Lali egy véletlen folytán egy csodás világba kerül, ahol útjuk során számos különleges lénnyel találkoznak, akik hihetetlen artista produkciókkal kápráztatják el a nagyérdeműt.

Az előadáson fellépett Gábor Anita, Liszi Melinda, Cseh Fruzsina, Árvavölgyi Patrik, Nagy Róbert, illetve a Fővárosi Nagycirkusz artistái – Szlavkovszki Zsolt, Fehér Ádám és Kassai Benjámin, valamint Takács Noémi és Lakatos Zsuzsanna. Az előadást Nagy Róbert állította össze, a koreográfiáról Vincze Tünde és Bereczki Karina gondoskodott.

Az előadás ismét látható lesz július 7-én, Békéscsabán is a Városházi Estéken, valamint augusztus 7-én, Szarvason a Vízi Színházban.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink