Cirkuszművészet a St. Martin koncerten!

2019. június 05., szerda

Cirkuszművészet a St. Martin koncerten!

A világ leghíresebb szaxofonművésze fellép Magyarországon, a Szarvasi Vízi Színház programsorozat keretében június 22-én, szombaton 20:30-kor! A világhírű zenész fellépett Erdélyben, Szlovákiában, Svájcban, Portugáliában, a Borkum-szigeteken. Angliában játszott a londoni Marquee klubban, az Amerikai Egyesült Államok területén Los Angelesben, Washington DC-ben, és New Yorkban, most pedig a Szarvasi Vízi Színház közönsége hallgathatja meg csodálatos előadását, amit a Fővárosi Nagycirkusz artistaművészei egészítenek ki fellépésükkel.

Látható lesz Szoó Regina drótszáma, Szlavkovszki Zsolt handstand produkciója, Takács Noémi és Cserép Tímea tissue-számot adnak elő, valamint fellép Fehér Ádám és Kassai Benjamin erőemelő duója!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink