Hosszú repülés a Fővárosi Nagycirkuszban a Cirkuszok Éjszakáján!

2019. június 26., szerda

Hosszú repülés a Fővárosi Nagycirkuszban a Cirkuszok Éjszakáján!

A Cirkuszok Éjszakája alkalmából július 13-án, szombaton 19:00 órakor meghosszabbított előadással várjuk nézőinket a Fővárosi Nagycirkuszban! Az éjszakába nyúló műsort megtekintheti bárki, aki az aznapi előadásunk egyikére megváltotta a jegyét.

A kibővített előadásban a Repülőcirkusz műsor fellépői mellett a most végzett, pályakezdő artisták produkciói is láthatók lesznek. Az éjszakai előadás négy felvonásból fog állni, az első és a harmadik felvonásban a fiatal artisták lépnek fel, a második és negyedik felvonásban pedig a Repülőcirkusz artistái, ugyanakkor az előadás tematikájában egységes egészet fog alkotni. Fellép Vellai Krisztina és a High5 számos más fiatal, tehetséges artista társaságában. A műsor 23:30-ig tart.

Az előadást azok is megtekinthetik a Cirkuszok Éjszakáján, akik a július 13-i délelőtti vagy délutáni műsorra váltották meg jegyüket, ők az esti előadás szabad helyeinek függvényében, érkezési sorrendben tudnak beülni.

Ha szeretnél egy felhőtlen szórakozást eltölteni a Fővárosi Nagycirkuszban a Cirkuszok Éjszakája alkalmából, akkor szeretettel várunk ezen az előadásunkon!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink