Vastag Tamás is dalra fakad a Cirkuszok Éjszakáján

2019. július 04., csütörtök

Vastag Tamás is dalra fakad a Cirkuszok Éjszakáján

Vastag Tamás énekes, előadóművész lesz a sztárvendégünk a Cirkuszok Éjszakáján a Fővárosi Nagycirkuszban, aki a Repülőcirkusz című előadásunk hangulatához illeszkedő, a 20-as, 30-as éveket idéző dalokat hoz el a közönségünknek, köztük Frank Sinatra népszerű és felejthetetlen slágereit.

Július 13-án szombaton este 19.00 órától különleges előadást tartunk: a Repülőcirkusz című nyári előadásunk mellett bemutatkoznak két blokkban az artistaképző iskola jelenlegi és nemrég végzett diákjai is egyedülálló produkcióikkal.

Ne feledjétek: aki erre a különleges előadásra vált jegyet, egyszerre két előadást is láthat. Sőt, az aznap délelőtti és délutáni előadásokra jeggyel rendelkező nézőinket is díjmentesen visszavárjuk estére!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink