Egy cirkuszi este Hobóval

2015. október 26., hétfő

Egy cirkuszi este Hobóval

„Tátong a sötétség, a drót remeg a lábam alatt, kacag a lelátó” – elég csak behunyni a szemünket, és a Kéne egy világszám című dal máris elrepít minket a hétköznapi csodák szülőhelyére, a cirkuszba. Nem tudni, hogy Hobo, a tehetséges dalszövegíró és előadóművész évente hányszor jár cirkuszba, az viszont biztos, hogy október 31-én 19 órakor fellép a Fővárosi Nagycirkuszban, hogy személyesen is keresse azt a világszámot, amelyről 2009 óta énekel.

A Fővárosi Nagycirkusz Balance című előadása tematikájában az egyensúly köré épül, a nyitódal pedig megadja az est hangulatát, a társművészetek összekapcsolásával már a cirkuszművészet megújulása felé mutat. Földes László „Hobo” a magyar kultúra ikonikus alakja, egyik igazán fontos és megkerülhetetlen személyisége. Az ő dalával – annak külön a műsorra készült átiratával – indul az előadás, amelyet a konferanszié, Maka Gyuszi ad elő a közönségnek.

Két estére azonban különleges alkalmat kínál a Fővárosi Nagycirkusz a Hobo-rajongóknak, október 31-én 19 órakor a Balance című előadás nyitószámát, a Kéne egy világszámot maga a Kossuth-díjas zenész, dalszövegíró énekli el a porondon. 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink