A Nyugati pályaudvar mellett épül a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ

2019. augusztus 03., szombat

A Nyugati pályaudvar mellett épül a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ

A mai délutáni előadás végén Fekete Péter, a cirkuszművészet megújításáért felelős miniszteri biztos egy cirkusztörténeti örömhírt jelentett be a Fővárosi Nagycirkusz manézsában.

A magyar kormány döntése értelmében új épületet fog kapni a nagy tradíciójú magyar cirkuszművészet: Budapest egyik legértékesebb területén, a Nyugati pályaudvar mellett kezdődik majd el a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ építése, mely méretében és színvonalában méltó otthona lesz a világhírű magyar cirkuszművészetnek.

A Cirkuszművészeti Központ helyének kijelölésével egy több éves munka gyümölcseként fontos mérföldkőhöz érkeztünk. Közös öröm ez mindannyiunk számára, melyben szeretnénk osztozni a szakma valamennyi tagjával és a cirkuszbarátokkal is.

További örömhír, hogy az új épület átadásáig a Fővárosi Nagycirkusz zavartalanul üzemelhet jelenlegi helyén, a Városligetben.

 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink