Ifjú tehetségek a Vietnámi Nemzetközi Cirkuszfesztiválon

2019. augusztus 15., csütörtök

Ifjú tehetségek a Vietnámi Nemzetközi Cirkuszfesztiválon

Meghívást kapott álló sitz számával a Duo Tessa - Szabó Kíra és Terebesi Tamás - az október 14. és 21. között megrendezésre kerülő Vietnámi Nemzetközi Cirkuszfesztiválra.


Az ifjú tehetségek a nagyközönség előtt először a Fővárosi Nagycirkuszban mutatkoztak be, ahol nagy sikert arattak a Cirkuszok éjszakájára összeállított speciális műsorunkban.

A Duo Tessa formáció két fiatal artista lendületes és magával ragadó álló sitz előadását foglalja magába. Szabó Kíra (19) és Terebesi Tamás (20) nemrég fejezték be tanulmányaikat a Baross Imre Artistaképző Intézetben és útnak indultak a nagybetűs élet felé. Gyermekkoruk óta életük része a sport, ezért is döntöttek úgy, hogy a későbbiekben előadóművészként folytatják pályájukat. Produkciójuk az 1920-as évek hangulatát idézi, eleganciával és humorral vegyítve. Céljuk a publikum szórakoztatása és kiragadása a monoton mindennapokból.

Sok sikert kívánunk nekik!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink