Ismert médiaszemélyiség vezeti a Fővárosi Nagycirkusz dalpályázatának gálaestjét

2019. november 04., hétfő

Ismert médiaszemélyiség vezeti a Fővárosi Nagycirkusz dalpályázatának gálaestjét

A Fővárosi Nagycirkuszban nagyszabású gálaestet tartanak november 26-án, az intézmény Kötéltánc című dalpályázatára beérkezett pályaművek legjobbjaiból. Az est műsorvezetője a rádiós-és televíziós műsorvezető, Harsányi Levente lesz.

A humoráról ismert Harsányi Levente 1996 óta informálja és szórakoztatja a televíziónézőket és a rádióhallgatókat. A nagyszájú poénbomba olyan televíziós műsorokban dobta fel a nézők kedélyeit, mint például az Aszfaltbetyár, a Luxor szerencsejáték műsor, a Dalnokok Ligája, a Csináljuk a fesztivált, a 2008-as Eurovíziós Dalfesztivál döntője, A Dal backstage és a Dal+, a Magyarország szépe – Miss World Hungary, vagy a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokság alatt futó Jöttünk, láttuk, visszanéznénk! című sportműsor. A rádióhallgatók többek között a Telefonbetyár, a Kukori és a Talpra magyar! című műsorokból ismerik.

A kétgyermekes édesapát szakmai munkásságáért 2011-ben és 2012-ben a Legjobb rádiós műsorvezető-díjjal tüntették ki, 2016-ban a magyar sajtó kategóriában pedig Regionális Prima-díjjal.

A Fővárosi Nagycirkusz fenntartója, a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. a cirkuszművészet megújítása jegyében Kötéltánc címmel dalpályázatot hirdetett, amelyre a jelentkezés szeptember 30-án zárult le. Az ötvenkilenc szerzőtől a legkülönbözőbb zenei stílusokban beérkezett pályaművek közül, a Fővárosi Nagycirkusz szakmai zsűrije tíz dalt juttatott egyenes ágon a döntőbe.

További dalokat bocsájtunk közönségszavazásra, a két legtöbb szavazatot begyűjtő szerzemény ugyancsak bekerül az élő gála-döntőbe.

A dalokat az alábbi linken hallgathatod meg, kedvencedre november 10-ig adhatod le az anonim szavazatodat:

Szavazni szeretnék!


A zsűri által előzetesen kiválasztott és a közönségszavazáson bejutott további két dalt, egy nagyszabású gálakoncerten adják elő élőben a szerzőik vagy az előadóik 2019. november 26-án este 19 órától a Fővárosi Nagycirkuszban.
Az élő gála-döntőre az alábbi linken lehet jegyet vásárolni:

Szeretnék jegyet venni!

 

Szekáry Zsuzsanna

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink