Szente Vajk színművész, rendező, író, dalszövegíró és műsorvezető lesz az egyik zsűritag a Kötéltánc című dalpályázat élő döntőjében november 26-án

2019. november 07., csütörtök

Szente Vajk színművész, rendező, író, dalszövegíró és műsorvezető lesz az egyik zsűritag a Kötéltánc című dalpályázat élő döntőjében november 26-án

Bár a Jászai Mari-és Kránitz Lajos-díjjal kitüntetett Szente Vajk még csak 38 éves, igencsak jelentős szakmai múlttal bír. Színpadon szerepelt például a Macskák, a Légy jó mindhalálig, a József és a szélesvásznú álomkabát, a Volt egyszer egy csapat, a Mary Poppins, vagy a Mennyi szerelem! című darabokban.

Rendezőként színpadra vitte többek között a Hello Dolly!, a Betörő az albérlőm, a Váratlan vendég, az Agyeldobás vagy az Én József Attila című darabokat.

Íróként a Csoportterápia, a Poligamy, a Meseautó, valamint az Illés zenekarral közösen létrehozott Tied a világ fűződik a nevéhez.

A mozirajongók a Made in Hungária és a Valami Amerika 2. című filmekből ismerhetik, szinkronhangként számtalan külföldi film szereplőjét szólaltatta meg magyarul. A televíziónézők pedig a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő és a Honfoglaló című kvízműsorok műsorvezetőjeként ismerhetik.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink