Polyák Lilla színművész, énekesnő zsűritagként vesz részt a november 26-án megrendezésre kerülő Kötéltánc című dalpályázat élő döntőjében

2019. november 08., péntek

Polyák Lilla színművész, énekesnő zsűritagként vesz részt a november 26-án megrendezésre kerülő Kötéltánc című dalpályázat élő döntőjében

Polyák Lilla 1999-ben szerzett diplomát a Színház-és Filmművészeti Főiskola prózai tagozatán Horvai István és Máté Gábor osztályában. Több színdarabbal évekig turnézott Bécsben, mielőtt 2002-ben hazatért.

Állandó szereplője a legnagyobb fővárosi és vidéki színházak színpadainak. Olyan musicalekben kápráztatta el a nagyérdeműt, mint az Óz, a csodák csodája, a Mozart! a Kabaré, az Anna KareninaA Szépség és a Szörnyeteg, A Manderley-ház asszonya, a Jézus Krisztus Szupersztár, vagy a Tanulmány a nőkről.

Volt férjével, Homonnay Zsolttal eddig két duett albumot jelentettek meg; a Ketten (2009) és a Két szív (2010) is aranylemez lett. A 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóján a Valami más című dala eljutott a középdöntőig, 2014-ben pedig a Karcolás című sláger bekerült a legjobb harminc dal közé.  2014-ben jelent meg a Most és Mindörökké című szólólemeze, valamint A csudálatos Mary Poppins című gyermekeknek szóló hangoskönyve.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink