Elhunyt Sallai Mihályné Csincsák Zita artistaművész  

2019. december 04., szerda

Elhunyt Sallai Mihályné Csincsák Zita artistaművész   

 

Fájó szívvel tudatjuk, hogy súlyos betegsége következtében december 2-án elment Sallai Mihályné Csincsák Zita artistaművész.

Sallai Mihályné Csincsák Zita 1966-ban diplomázott a Baross Imre Artistaképző Iskolában, ahonnan kikerülve egy szezont a 7 Tünde drótkötél egyensúlyozó és a 7 Lilla zsonglőr számmal lépett fel.

Házasságot kötött a Jászai Mari-díjas Sallai Mihály artistaművésszel, akinek családjával közösen lépett fel perzs és egyedülálló golyóval kombinált ugródeszka számukban, melyben ő volt a forgóember vagyis az obermann

.Számaikkal beutazták a világot és mindenhol zajos sikert arattak, közben gyermekük, Pisti is csatlakozott a produkciójukhoz.

Miután férje elhunyt, nyugdíjasként élte tovább az életét. Nemrég súlyos betegséget állapítottak meg nála, amiből sajnos nem tudott felgyógyulni.

Emléke örökké a szívünkben él!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink