Hírek a Monte-carlói Ifjúsági Cirkuszfesztiválról  

2020. február 03., hétfő

Hírek a Monte-carlói Ifjúsági Cirkuszfesztiválról   

 

Fesztivál + — Varázslatos Győztesek című tavaszi műsorunk egyik sztár fellépői, az etiópiai Trio Black Diamond tagjai visszatértek életük egyik nagy megmérettetéséről, a rangos Monte-carlói Ifjúsági Cirkuszfesztiválról, ahol a New Generation Show-ban mérték össze tudásukat a világ legjobb fiatal artistaművészeivel. Az egyhetes verseny-ünnepről Bronz-díjjal és három Különdíjjal térnek vissza a héten a Fővárosi Nagycirkusz közönségéhez díjnyertes gúlaszámukkal.

A Baross Imre Artistaképző Intézet Szakgimnázium többszörös cirkuszfesztivál-díjas High5 (Lukácsa Petra, Fülemen Tamás, Bényei Marcell) gumiasztal-állósitz csapata tanárukkal Ott Olivérrel utazott el a Monte-carlói Ifjúsági Cirkuszfesztiválra, ahová személyesen Stephanie monacói hercegnőtől kaptak meghívást. Mindössze 14 produkció mutatkozhatott be a New Generation Show-ban, ahonnan a tehetséges artistaművészek egy Különdíjjal tértek haza.

Gratulálunk mindkét csapatnak és további sok sikert kívánunk nekik!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink