Múzeumok Éjszakája

2012. máj. 27., vasárnap

Álmodtál már arról, hogy kilépsz a porondra, szemedbe világítanak a reflektorok? A Múzeumok Éjszakáján valóra válthatod ezt az álmot a Fővárosi Nagycirkuszban! A taps garantált!

Június 16-án, a Múzeumok Éjszakáján nem csak a porondé a főszerep! Meglepő produkciókba ütközhetsz ezen az elvarázsolt estén a Fővárosi Nagycirkusz bármely pontján! A cirkusztörténeti séta során bejárhatod az épületet, bogarászhatod a megsárgult cikkeket és hirdetéseket, rácsodálkozhatsz a hatvanas-hetvenes évek cirkuszi kosztüm kollekcióira!

Fekete-fehér fotók mesélik el, milyen volt az elmúlt évszázad cirkusza, kisfilmek pedig a mai, illetve a fantázia szülte cirkuszvilág egy-egy jelenetét elevenítik meg. A Múzeumok Éjszakája valamennyi rendezvényére belépést biztosító karszalag a Fővárosi Nagycirkusz Pénztárában is megvásárolhatók. A felnőttek részére a karszalag 1500.- Ft, gyermekek részére  600 Ft. Június 16-án a Pénztárak 10-tól várják a látogatókat!

 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink