Cirkuszi előadás az esélyegyenlőség jegyében

2016. máj. 11., szerda

Cirkuszi előadás az esélyegyenlőség jegyében

„A látássérült emberek a társadalom olyan egyenrangú tagjai, akik az alapvető emberi jogokkal és lehetőségekkel csak jelentős nehézségek árán vagy egyáltalán nem képesek élni. A Fővárosi Nagycirkusz a vak és gyengénlátó emberek hátrányainak enyhítése, esélyegyenlőségük megalapozása, illetve a társadalom szemléletmódjának alakítása miatt a Fővárosi Nagycirkusz az előadások akadálymentesítésével a maihoz hasonló, speciális szolgáltatásokra készül.” – mondta el Fekete Péter igazgató a Magyar Kultúra Napján fellépő és vendégeskedő Vakrepülés társulat tagjainak látogatásakor.

Holnap második alkalommal igyekszünk élvezhetőbbé tenni a cirkuszi előadást vak és gyengénlátó nézőink számára: Békés megyéből látogat el hozzánk egy csoport, amelynek tagjai megismerkedhetnek a cirkusz épületével, az artistaművészekkel, valamint ki is próbálhatják a különféle cirkuszi eszközöket, rekviziteket, végül az Atlantisz gyermekei című vízi cirkuszi show-t személyesen az igazgató, Fekete Péter „közvetíti” nekik egy narrált előadás keretei között.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink