Széleskörű összefogás a kitűnő tanulókért

2016. július 06., szerda

Széleskörű összefogás a kitűnő tanulókért

Egy eddig még soha sem látott összefogás eredményeként az utazó cirkuszok is csatlakoztak a kitűnő bizonyítvány mellé járó ajándék cirkuszjegyek érvényesítéséhez. Ennek köszönhetően a fővárostól távol élő diákoknak és kísérőiknek már nem kell felutazniuk a Fővárosi Nagycirkuszba, ugyanis a jutalomból kapott jegyeikkel mostantól az Exit, a Hungária, az Eötvös Cirkusz és a Magyar Klasszikus Nagycirkusz előadásait is megtekinthetik. 

A Fővárosi Nagycirkusz jóvoltából idén nemcsak dicséret jár a kitűnő bizonyítvány mellé, hanem ajándék cirkuszjegy is. Ennek köszönhetően az ország közel 2000 általános iskolájában a tanév végén 112 000 jegy került kiosztásra – tájékoztatta az MTI-t Fekete Péter, a Fővárosi Nagycirkusz igazgatója, majd hozzátette: a Fővárosi Nagycirkusz szervezési csoportjánál eddig 3689 gyermek jelentkezett.

A csoportosan érkező diákokat kísérő pedagógus (20 fő után 1 kísérő) térítésmentesen nézheti meg az előadást.

Az utazó cirkuszok játszóhelyei: 

EÖTVÖS CIRKUSZ

Az időutazó

Július 21-24-ig

PÁPA, Tesco mellett

Előadások:

csütörtök 19.00

péntek 19.00

szombat 19.00

vasárnap 11.00

Legenda

Július 21-24-ig

BONYHÁD, Vásártér

Előadások:

csütörtök 19.00

péntek 19.00

szombat 19.00

vasárnap 11.00

 

EXIT CIRKUSZ

Augusztus 20-ig

SIÓFOK Széplak-Felső, a Vasútállomással szemben

Előadások:

hétfőtől-szombatig, 20 órakor (vasárnap szünnap)

 

HUNGÁRIA CIRKUSZ

Júlis 6-tól augusztus 21-ig minden nap

Balatonalmádi, Fórum áruház mellett

Előadások:

hétköznap: 19 óra

szombaton és vasárnap: 18 óra

 

MAGYAR KLASSZIKUS NAGYCIRKUSZ

Július 8-tól augusztus 31-ig

Debrecen, Kerekerdő Élménypark

(A jutalom kuponnal a cirkuszi előadás ingyenes, az Élményparkba a belépő: 1500 Ft)

Előadások:

keddtől vasárnapig: 15 óra

 

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ sajtóközleménye alapján utazási kedvezmény vehető igénybe a következő módon: 

"Az állami intézményfenntartó megkeresésére a MÁV-Start Zrt. jelezte, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával egyedi utazási kedvezményt ad minden ajándék cirkuszjeggyel rendelkező diák és 1 fő felnőtt kísérője számára. A MÁV-Start Zrt. tájékoztatása értelmében a négy utazó magáncirkusz összes, valamint a Fővárosi Nagycirkusz vonatkozó előadásaira utazó diákok 90%/-os, kísérőik pedig 50%-os alkalmi menettérti kedvezményben részesülnek.

Az utazási kedvezmény a vonatjegy megvásárlásakor kizárólag az ajándékba kapott utalvánnyal vehető igénybe, a visszaúton pedig az előadásra beváltott jeggyel tudják igazolni a kedvezményre való jogosultságot. Kérjük, hogy a diákok és kísérőik az utazás ideje alatt ezeket tartsák maguknál."

 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink