MINDEN CIRKUSZJEGY NYER!

2017. máj. 12., péntek

MINDEN CIRKUSZJEGY NYER!

A szerencse forgandó, de nem a Fővárosi Nagycirkuszban, ahol minden teljes árú belépő nyer! Játssz velünk, pörgesd meg a szerencsekereket és gazdagodj egy cirkuszi ajándékkal! A lehetőség a Tiéd minden szombaton és vasárnap a 11 és 15 órás előadásokon!

Gyere el Antarktisz gyermekei – Jégbe zárt cirkuszvilág előadásunkra, gyönyörködj a szemkápráztató revüműsorban, amelyben egymás után csúsznak be a jégen korcsolyázó bohócok, zsonglőrök, ugróköteles, bicikliző vagy kézen korcsolyázó artisták, hogy aztán gólyalábas táncosnőknek, levegőbe váratlanul felemelkedő artistáknak, kacér gyorsöltözőknek vagy kiegyensúlyozott erőemelőknek adják át a helyüket.

Éééééés… Pörgess!

Előadásaink előtt, valamint a szünetben minden teljes árú cirkuszjegy tulajdonosa kipróbálhatja szerencséjét és megpörgetheti a szerencsekereket, amely apró ajándékokkal jutalmazza a vállalkozó kedvűeket. Ne feledd, minden pörgetés nyer! Ne maradj le róla!

 

Az akció május 13. és június 18. között tart, minden szombati 11 és 15 órás, valamint vasárnapi 11 és 15 órás előadáson. Minden, az aktuális előadásra szóló, teljes árú cirkuszjeggyel igénybe vehető. Egy cirkuszjegy egy pörgetésre jogosít. A kedvezmények nem összevonhatók.