RANDEVÚ A CIRKUSZBAN

2017. máj. 12., péntek

RANDEVÚ A CIRKUSZBAN

Lepje meg párját egy különleges cirkuszi élménnyel! Töltsenek el egy romantikus estét a cirkuszban, majd vacsorázzanak kedvezményesen a Gundel étteremben! Randevújegyükkel egy feledhetetlen wellnesshétvégét is nyerhetnek!

A Fővárosi Nagycirkusz exkluzív élményt kínál a szerelmeseknek május 13. és június 18. között minden szombat este:

 

EGYET FIZET, KETTŐT KAP

Váltson kedvezményes páros belépőt a Fővárosi Nagycirkusz Antarktisz gyermekei – Jégbe zárt cirkuszvilág előadására, és élje át a csodát kedvesével, kalandozzanak az emberi lélek legmélyére, s oldódjanak fel a jégcirkusz varázslatos világában! Műsorunk sok érzelemmel játszik egyszerre, találkozik itt a keleti misztikum és a felszabadult rekeszizomgyötrő nevetés, a szelíd szerelmes romantika és az elbűvölő vad szenvedély, a tökéletesre finomított ügyesség és az áthatóan légies szépség.

A szemkápráztató revüműsorban egymás után csúsznak be a jégen korcsolyázó bohócok, zsonglőrök, ugróköteles, bicikliző vagy kézen korcsolyázó artisták, hogy aztán gólyalábas táncosnőknek, levegőbe váratlanul felemelkedő artistáknak, kacér gyorsöltözőknek vagy kiegyensúlyozott erőemelőknek adják át a helyüket.

Engedjék, hogy hatással legyünk Önökre és engedjék, hogy a mi vidám cirkuszi lelkünk elragadja az Önökét!


VACSORA A GUNDEL ÉTTEREMBEN

Városligeti vacsora 2 fő részére 13.000 Ft helyett most 10 000 Ft-ért!

Ha Randevújegyet vásárolnak előadásunkra, cirkuszjegyükkel jogosulttá válnak egy kedvezményes cirkuszi menüvacsorára a Gundel étteremben 2017. május 13. és június 18. között. Csak mutassák be cirkuszi belépőjüket, s élvezzék az ízek ellenállhatatlan csábítását!


FELEDHETETLEN WELLNESSHÉTVÉGE

Játsszanak velünk és nyerjenek egy felejthetetlen szerelmes hétvégét! Kérjék munkatársainktól Szerelemkuponjainkat, és vegyenek részt sorsolásunkon, amelynek fődíja egy 2 főre szóló wellnesshétvége a festői szépségű Párkányban, a Welya Hotel***-ben!

A fődíj mellett kisorsolunk egy Randevújegyet a XII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál egy előadására, valamint egy Randevújegyet a Fővárosi Nagycirkusz 2017. szilveszteri gálaműsorára.


 

 

Az akció 2017. május 13. és június 18. között érvényes a Fővárosi Nagycirkusz szombati 19 órás előadásaira. A Randevújegy 4.500,- Ft (prémium kategória), 3.900,- Ft (1. kategória) áron váltható a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában. Más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható.

A Randevújegy feljogosítja tulajdonosát egy kétszemélyes kedvezményes menüvacsora elfogyasztására a Gundel étteremben – a belépő felmutatásával – 2017. május 13. és június 18. között. A kedvezmény az előadás napján vehető igénybe, előzetes foglalással. Más akciókkal és kedvezményekkel nem vonható össze. Gyermekek részére nem biztosítanak további kedvezményt.

Az ajánlat tartalma 2 fő részére:

  • Háromfogásos vacsora (Híres leves, a legfrissebb alapanyagokból készült főétel, Jégbe zárt desszert)
  • 1-1 pohár Gundel bor
  • 1-1 ásványvíz

A Randevújegy tulajdonosa részt vehet a Fővárosi Nagycirkusz nyereményjátékán, amelynek fődíja egy 2 főre szóló wellnesshétvége. A nyereményjátékon való részvétel feltétele a Szerelemkupon kitöltése és feladása, amelyet a Fővárosi Nagycirkusz munkatársaitól kérhet.

Duna-parti randevú és wellness a festői szépségű Párkányban, a Welya Hotel*** -ben

 - 3 nap, két éjszaka

- 2 ágyas szobában

- teljes ellátás

- büféreggeli

- a'la carte ebéd és vacsora

- ingyenes wellness- és wifihasználat

- 2 x 1 db kényeztető masszázs

- 2 db 1 főre szóló belépő a Vadas Thermal Fürdőbe

Fotók itt!

A másodikként kisorsolásra kerülő Randevújegy 2 fő részére biztosít belépési lehetőséget a XII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál egy előadására.

A harmadikként kisorsolásra kerülő Randevújegy 2 fő részére biztosít belépési lehetőséget a Fővárosi Nagycirkusz 2017. szilveszteri gálaműsorára.

A sorsolás időpontja: 2017. július 5. 17 óra


JÁTÉKSZABÁLYZAT