Szépen gyógyul a lábszártörést szenvedett Fülemen Tamás – már képes volt az első duplaszaltójára!

2017. július 07., péntek

Szépen gyógyul a lábszártörést szenvedett Fülemen Tamás – már képes volt az első duplaszaltójára!

Fülemen Tamás, a Németországban aranyérmet nyert High5 tagja 2016. november 20-án súlyos lábszártörést szenvedett a Fővárosi Nagycirkusz előadásán. A művészt azonnal a kórházba szállították, ahol meg is műtötték. Most először volt alkalmunk beszélgetni vele, az artista meglehetősen derülátónak bizonyult.

„A balesetem óta hét hónap telt el. Amikor ott feküdtem a kórházban, többen is mondták, hogy ennek a felépülése két évet vesz igénybe, ahhoz képest már a hatodik hónapon megtörtént az első duplaszaltóm (orvosom teljes mértékben rám bízta a gumiasztalon történő gyakorlásaimat, de csak is edzővel). Az artistaképző gyógytornászommal a rehabilitációs gyakorlatokat már a harmadik héten elkezdtük, hetente ötször végezzük el őket. De már elmondhatom, hogy majdnem százszázalékos ez, ugyan még a futás kicsit nehézséget okoz” – mesélte nevetve a művész. „Szóval, elmondhatom, hogy a vártakhoz képest nagyon is jól halad a felépülésem.”

Igaz, a teljes felépülésre még nyolc hónapot várni kell, amikor is majd kiveszik a vasat és a csavarokat Fülemen Tamás lábából. Mi ezúton is jobbulást kívánunk neki, és sok erőt a további gyógyuláshoz, és bízunk benne, hogy mi hamarabb újra a porondon láthatjuk!