Közel másfél millió forint gyűlt össze az idős cirkuszművészek támogatására!

2017. augusztus 12., szombat

Közel másfél millió forint gyűlt össze az idős cirkuszművészek támogatására!

Jótékonysági előadást tartottunk pénteken este a Fővárosi Nagycirkuszban a nyugdíjas artistaművészek és cirkuszi dolgozók támogatására. A megvásárolt belépőket Eötvös Tibor az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetének elnöke és Fekete Péter, a Nagycirkusz igazgatója köszönték meg a közönségnek az előadás kezdése előtt.

Az estre egészen pontosan 1.476.725 forint értékben keltek el a jegyek.

Az Antarktisz gyermekei - Jégbe zárt cirkuszvilág különleges előadására nem csak normál, hanem a nemes cél érdekében ezúttal támogatói, 20.000 forint értékű jegyeket is lehetett váltani az igazgatói páholyba és a VIP székekre. Így tett dr. Hoppál Péter kulturális államtitkár, Závogyán Magdolna helyettes kulturális államtitkár, dr. Gyimesi László, a Művészeti Szakszervezetek Szövetségének elnöke, Fekete Péter miniszteri biztos, több intézményvezető, vállalkozó és magánszemély is.

Az összegyűlt összeg hagyományosan karácsonykor jut el majd az érintettekhez, azokhoz, akik az életük jelentős részét áldozták a cirkuszművészet rangjának további emelésére. Addig is bárki tehet újabb támogatást a szakszervezeten keresztül.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink