Hatalmas sikerrel ért véget a Jégbe zárt cirkuszvilág előadás!

2017. augusztus 28., hétfő

Hatalmas sikerrel ért véget a Jégbe zárt cirkuszvilág előadás!

Tegnap, augusztus 27-én, vasárnap véget ért a Jégbe zárt cirkuszvilág - Antarktisz gyermekei előadásunk. A műsor hatalmas sikert aratott látogatóink körében, augusztusban végig telt házas előadásokat tartottunk. A tavaly nyári Vízi cirkusz – Atlantisz gyermekei a Fővárosi Nagycirkusz elmúlt 25 évének legeredményesebb produkciója mind bevétel, mind a nézők visszajelzése alapján. Azt hittük, ezt az eredményt már nem lehet elérni, de örömünkre a Jégbe zárt cirkuszvilág is telt házzal zárult, így méltó folytatása volt a tavalyi műsorunknak.

Sokan voltak kíváncsiak a jégporondon előadott produkcióra, ahol láthattak karikaduettet, akrobatikus jégtáncot, zsonglőr-, levegőspirál-, rönrád-, handstand, hullahopp-, diabolo és átöltöző számot. Számos pozitív visszajelzést kaptunk látogatóinktól mind közvetlenül, mind más oldalakról. Nagyon szépen köszönjük mindazt a szeretetet és lelkesedést, amit előadásunk kapcsán kaptunk!

Bár tegnap ért véget a Jégbe zárt cirkuszvilág, már elkezdtük a készülődést a következő előadásunkra. 13.000 kiló jeget kell eltüntetnünk a színpadról, ez 13.000 liter víz formájában kerül kiszivattyúzásra, hogy mire októberben elindul új előadásunk, az artistaművészeket és előadókat egy száraz, jól felszerelt manézs várja. Készülünk a Lúdas Matyi a cirkuszban műsorunkra, hiszen az érkezőket egy lelkes állatsereglet várja majd, szamarak, malacok, ludak, így már készítjük elő az istállót számukra. Szereljük fel a Rómeó és Júlia új díszleteit, rakjuk fel az új műsorokat reklámozó plakátokat.

De, bár készülünk a következő produkcióinkra, a Jégbe zárt cirkuszvilág előadásunkat büszkén fogunk emlékezni. Köszönjük szépen az érdeklődést!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink