Művészinterjú: Rafal Walusz

2017. november 09., csütörtök

Művészinterjú: Rafal Walusz

November 4-én volt a Csodagömb – Cirkuszi Nagykarácsony előadás premierje. A műsorunkban fellép Rafal Walusz lengyel bűvész is lélegzetelállító és varázslatos számával, amivel ámulatba ejti közönségét és mosolyt csal az arcukra. Most vele készítettünk egy rövid interjút arról, hogy érzi magát nálunk!

1. Hogy tetszik Budapest?

Szeretem, csodálatosak az épületei. Számtalan látnivaló akad, már megnéztem a Parlamentet, a Budai Várat. Már kipróbáltam a gulyást, és nagyon ízlett. Meglátogattam a Houdini Házat is, amit minden bűvésznek látnia kell, aki Magyarországra látogat.

2. Hogy érzed Magad a Fővárosi Nagycirkuszban?

Nagyon gyönyörű belülről, kiváló csapattal dolgozom, a közönség pedig kedves és fantasztikus.

3. Mi a véleményed a műsorról?

Ez egy nagyon hangulatos show, érezni rajta a karácsony szellemét, az előadást rendező Vincze Tünde páratlan munkát végzett. Nagyon hálás vagyok, hogy része lehetek ennek a műsornak.

4. Miért kezdtél el magyarul tanulni?

Egyrészt Rodolfo, a nagy magyar bűvész miatt, másrészt azért is, hogy jó kapcsolatot tudjak kialakítani a közönségemmel. Ezért kezdtem magyarul tanulni. A vödrös trükkömet, amit itt előadok, szintén Rodolfo ihlette, én pedig ezzel tisztelegni akartam a magyar bűvészek és cirkusztörténelem előtt.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink