Művészinterjú: a Gärtner Family

2017. november 13., hétfő

Művészinterjú: a Gärtner Family

November 4-én volt a Csodagömb – Cirkuszi Nagykarácsony előadás premierje. A műsorban fellép a Gärtner Family is bájos elefántjukkal Ranival, hogy mutatványaival elkápráztassa a közönséget.

1. Hogy tetszik Budapest?

Nagyon szép város, nagyon jól érezzük magunkat itt. Emellett nem csak Budapest tetszik, hanem egész Magyarország is.

2. Hogy érzitek Magatokat a Fővárosi Nagycirkuszban?

Nagyon jól érezzük magunkat, én és a családom büszkék vagyunk, hogy itt dolgozunk. Emellett nem csak mi érezzük jól magunkat, hanem az elefántunk is – jó helye, meleg istállója van, a cirkusztól pedig kap bőségesen szénát, répát, almát.

3. Mi a véleményetek a műsorról?

A műsor szerintem nagyon jó. A fellépők többféle nemzetből származnak, és mind barátokként viszonyulunk egymáshoz. Szerintem ilyen csak a cirkuszban van – jó lenne, ha az egész világon ez lenne jellemző.

4. Hogyan készültök fel a műsorra?

Mi szeretettel csináljuk a saját műsorunkat, ez az életünk. Nagyon szeretjük az elefántot, akárcsak a mi gyerekünket. Ezt nem is lehet máshogy csinálni, csak nagy lelkesedéssel és szeretettel.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink