Művészinterjú: a Kalashnikov Brothers

2017. november 14., kedd

Művészinterjú: a Kalashnikov Brothers

November 4-én volt a Csodagömb – Cirkuszi Nagykarácsony előadás premierje. Ebből az alkalomból készítettünk egy mini-interjút a Kalashnikov fivérekkel, akik karácsonyi műsorunkban is fellépnek. Az orosz testvérpár több mint 10 esztendeje hódítja meg produkciójával a cirkuszok porondját a Kalashnikov-cirkuszdinasztia negyedik generációs tagjaként.

1. Hogy tetszik Budapest?

Nagyon tetszik, egy tradicionális európai városnak tűnik számunkra. Tetszett nekünk a szovjet katona emlékműve. Meglepett minket, hogy a városotok mennyire két részre oszlik, és nagyon tetszenek a hídjaitok.

2. Hogy érzitek Magatokat a Fővárosi Nagycirkuszban?

Ez az egyik legjobb intézmény, ahol a tizenegy év alatt megfordultunk. Nagyon tetszett az, ahogy az előadóknak alkalma volt találkozni az itt dolgozókkal a premier után. Mióta megérkeztünk a reptérre, otthon érezzük magunkat, mert nagyon barátságosak vagytok velünk.

3. Mi a véleményetek a műsorról?

Nagyon tetszik, ugyanakkor új volt számunkra, hogy nincs a műsorban tradicionális bohóc. Nagyon elégedettek vagyunk a zenészekkel, a legjobbak a szakmán belül. Most először dolgozunk igazi zenekarral. Hamarosan a kottát is meg fogjuk kapni tőlük, amiből az előadásunk alatt játszanak.

Nagyon otthonosan érezzük magunkat, mert az itteni cirkusz kisebb az Orosz Cirkusznál. Közelebb van a közönség, így tisztán látjuk a reakciójukat.

4. Egy cirkuszcsaládból származtok. Mi a legkedvesebb családi emléketek a cirkuszról?

Amikor először láttuk a nagymamánk fényéképét, amelyen légtornászként lépett fel. Nagyon jól nézett ki, nagyon jó érzés volt és ámulatba ejtett minket, hogy láthatjuk a nagymamánkat előadóművészként.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink