2017. július 20-26. között, Szarvason rendezték meg a Bohóctábort. A rendezvényen jelen voltak a nemzetközi szakma legelismertebb képviselői is, hogy tapasztalataikat és tudásukat továbbadják a következő generációnak. A július 26-án, este 20:30-tól, a Szarvasi Vízi Színházban megrendezésre kerülő Festett mosoly című gálán alkalmuk volt megmutatni, mit tanultak ez alatt az egy hét alatt.

Háromszáz táborozó gyereket lát vendégül a Fővárosi Nagycirkusz és a Magyar Teátrumi Társaság a Festett mosoly című clown-/bohócgáláján ma este a Szarvasi Vízi Színházban.

Túl vagyunk a Bohóc Workshop felén, közeleg a szerda esti gálaműsor, a szarvasi Vízi Színházban. Megkértük Greifenstein János szakmai vezetőt, foglalja össze az elmúlt napok eseményeit és meséljen arról, mi történt eddig a táborban.

Hogyan lehet emberből szobrot faragni? Mennyi dologra kell figyelni egyszerre egy bohócnak az előadása alatt? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaptak - gyakorlati - választ a bohócok és bohóc jelöltek a szombati napon. A nap közepén pedig elhangzott az egyik legőszintébb mondat is...

Péntek a meglepetések napja

Túlzás nélkül állítható: izzik a levegő a szarvasi művelődési ház próbatermében. Nemzetközi a csapat: izraeli, ukrán, amerikai, lengyel és nem utolsó sorban magyar bohócok, bohócjelöltek tréningeznek és adják át egymásnak szaktudásukat az elkövetkezendő hat napban. Már a tábor első "teljes" napján történtek egészen meghökkentő dolgok...

Este fél 12 körül megérkezett az ukrán PlanSHET és az izraeli Goodman Clowns csoport Szarvasra, hogy a tegnap indult Bohóctáborban a fiatal bohócnövendékeknek adják át tudásukat.

Elindult Bohóctábor Szarvason!

2017. július 21., péntek

Szarvasról a Clown táborból jelentjük!

Elkezdődött az első „bohócmesterség workshop”, folyamatosan érkeznek a bohóc jelöltek Szarvasra. A vezetőtanárok – Greifenstein János és Méhes Csaba – egy percet sem hagynak tétlenül diákjaik számára: azonnal megkezdték a képzést.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink