Circus Trike Band

Tisztelt Közönségünk!

Nagy örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a Fővárosi Nagycirkusz egy új, formabontó produkciót állított össze, amelyet nem csak a Cirkusz falai közt láthatnak, hanem a város utcáin is.

A Circus Trike Band mozgó zenekara azért indult útjára, hogy szórakoztassa Önöket!

A háromkerekű szerkezetet cirkuszunk artistaművészei és zenészei keltik életre.

Ismert, talpalávaló, vidám dallamokkal lépünk fel, amely során láthatnak gólyalábas szaxofonost, a trombitásunk fergeteges hangulatról gondoskodik, dobosunk pedig nem csak a ritmust adja a művészek talpa alá, de emellett még zsonglőrtudományát is megcsillogtatja. Mellettük a Fővárosi Nagycirkusz kötéltáncosa különböző, ámulatba ejtő figurákat mutat be a mindössze pár centiméter vastag drótkötelén, ezzel koronázva meg fellépésünket!

Kövessék figyelemmel honlapunkat, Facebook oldalunkat, ahol bővebb tájékoztatást kaphatnak arról, hol találkozhatnak ezzel a mini mozgó cirkuszcsodával legközelebb.

Remélem mihamarabb találkozhatunk Önökkel!

A Circus Trike Banddel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban írjon a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.


1
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
2
21
22
23
24
25
26
27
28
29
3
30
4
5
6
7
8
9

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink