Csoportos kiállításlátogatás

 

Szervezett csoportok számára előadásoktól független időpontokban is biztosítjuk a kiállítás ingyenes megtekintését, igény szerint a tárlatvezetést, a szakmai tárlatvezetést, vagy a cirkuszpedagógiai programot.

Előzetes bejelentkezés: minimum egy héttel korábban,

  • személyesen a cirkuszi pénztárban, vagy
  • a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy
  • az online űrlap kitöltésével.

A kiállítás rendhagyó időben történő látogatását, illetve az igényelt kiállítási programot kizárólag az itt látható online űrlap kitöltésével, vagy a kért adatok cirkuszi pénztárban vagy e-mailben történő megadásával, és a bejelentkezés hivatalos visszaigazolása után biztosíthatjuk.

Kérjük, hogy a csoporttal kapcsolatos speciális tudnivalókat, igényeket és szükségleteket (pl. érdeklődés, szakismeret, akadálymentesítés, stb.) is legyenek kedvesek és jelezzék előre számunkra!

Érdeklődésüket és megértésüket köszönjük!


captcha

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink