Csoportos kiállításlátogatás

 

Szervezett köznevelési, szakmai és szabadidős csoportok számára előadásoktól független időpontokban is biztosítjuk a „Nincs mááásik! 130 éves a Fővárosi Nagycirkusz” című kiállításunk ingyenes megtekintését a Fővárosi Nagycirkusz épületében.

  • A felnőtt szakmai és szabadidős csoportok számára igény szerint, előzetes bejelentkezés után, ingyenes tárlatvezetést vagy szakmai tárlatvezetést biztosítunk.
  • A köznevelésben résztvevő 11, 12 és 13 éves gyermekeknek és ifjaknak, előadástól függetlenül, a kiállítás önálló feldolgozásához a „Fejetlenség a porondon” című múzeumpedagógiai játékot kínáljuk.

Mindezen felül, biztosítjuk a kiállításban a múzeumpedagógiai foglalkozást a köznevelésben résztvevő valamennyi szervezett diákcsoport számára, amennyiben a csoport rendelkezik az előadásra szóló belépőjeggyel, előzetesen bejelentkezik és vállalja, hogy 90 perccel korábban érkezik a 60 perces bevezető foglalkozás lebonyolítása érdekében.

Előzetes bejelentkezés: minimum egy héttel korábban,

  • személyesen a cirkuszi pénztárban, vagy
  • a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy
  • az online űrlap kitöltésével.

A kiállítás rendhagyó időben történő látogatását, illetve az igényelt kiállítási programot kizárólag az itt látható online űrlap kitöltésével, vagy a kért adatok cirkuszi pénztárban vagy e-mailben történő megadásával, és a bejelentkezés hivatalos visszaigazolása után biztosíthatjuk.

Kérjük, hogy a csoporttal kapcsolatos speciális tudnivalókat, igényeket és szükségleteket (pl. érdeklődés, szakismeret, akadálymentesítés, stb.) is legyenek kedvesek és jelezzék előre számunkra!

Érdeklődésüket és megértésüket köszönjük!


captcha

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink