Elsősök Csodaországban

 

A Fővárosi Nagycirkusz nemzeti előadó-művészeti intézményként kiemelt céljának tartja, hogy hazánk oktatási és nevelési intézményeinek munkáját támogassa, segítse, valamint komoly figyelmet fordít arra, hogy a cirkuszművészet értékeit közérthető módon bemutassa.

Az 2018/2019-es tanév elején – az oroszországi Izsevszk város mintáját alapul véve – az első osztályos diákok számára egy új programot indítunk „Elsősök Csodaországban " címmel. A program célja az artistaművészek között tapasztalt bizalom és összetartás példáján keresztül segíteni az új osztályközösségek kialakítását, valamint a diákoknak megmutatni, hogy a bátorság és kitartás erejével mire képesek akár egyéni szinten is.

A Fővárosi Nagycirkusz Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás című műsorának 2018. szeptember 5. és szeptember 7. közötti előadásaira ezért szeretnénk meghívni a budapesti állami általános iskolák első osztályába újonnan belépő tanulókat!

Ha kérdése van, írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!


Választható időpontok (Az előadás hossza kb. 2 óra 30 perc):

  • 2018. szeptember 5. szerda 11 óra és 15 óra
  • 2018. szeptember 6. csütörtök 11 óra és 15 óra
  • 2018. szeptember 7. péntek 11 óra és 15 óra

Az első 300 regisztráló osztály ingyenesen tekintheti meg a kiválasztott Atlantic Flight – Nagy Cirkuszi Utazás vízi cirkuszi előadást.

Regisztrációs lapcaptcha

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink