Elsősök Csodaországban

 

A Fővárosi Nagycirkusz nemzeti előadó-művészeti intézményként kiemelt céljának tartja, hogy hazánk oktatási és nevelési intézményeinek munkáját támogassa, segítse, valamint komoly figyelmet fordít arra, hogy a cirkuszművészet értékeit közérthető módon bemutassa.

Az 2018/2019-es tanév elején – az oroszországi Izsevszk város mintáját alapul véve – az első osztályos diákok számára egy új programot indítottunk „Elsősök Csodaországban" címmel. A program célja az artistaművészek között tapasztalt bizalom és összetartás példáján keresztül segíteni az új osztályközösségek kialakítását, valamint a diákoknak megmutatni, hogy a bátorság és kitartás erejével mire képesek akár egyéni szinten is. Idén, a 2019/2020-as tanévben folytatjuk ezt a hagyományt.

A Fővárosi Nagycirkusz Repülőcirkusz című műsorának 2019. szeptember 4. és szeptember 6. közötti előadásaira ezért szeretnénk meghívni a budapesti állami általános iskolák első osztályába újonnan belépő tanulókat!

Az első 300 regisztráló osztály ingyenesen tekintheti meg a kiválasztott Repülőcirkusz előadást. Osztályonként két fő kísérőtanár részére ingyenes belépést biztosítunk.

Ha kérdése van, írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!


Választható időpont (Az előadás hossza kb. 2 óra):

  • 2019. szeptember 4. szerda 11 és 15 óra
  • 2019. szeptember 5. csütörtök 11 és 15 óra
  • 2019. szeptember 6. péntek 11 és 15 óra

 

Regisztrációs lapcaptcha

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink