JUTALMAZZUK A KITŰNŐ TANULÓKAT!

Kedves Általános Iskolás Kitűnő Tanuló!

A Fővárosi Nagycirkusz társulata szívből gratulál kimagasló tanulmányi eredményedhez a 2016/2017-es tanévben!

Jutalmul szeretnénk felajánlani Neked egy belépési lehetőséget a Fővárosi Nagycirkuszba!

A tavalyi összefogás folytatásaként több utazó cirkusz is csatlakozott a programhoz, így vidéken is fel tudod használni a lehetőséget!

 FIGYELEM!

A cirkuszi belépő kuponok beváltását több utazó cirkusz meghosszabbította!

Továbbá a kupon beváltható a Fővárosi Nagycirkusz Lúdas Matyi a cirkuszban két előadására is!

Az iskoláknak eljuttattunk egy kitűnő tanulóknak szánt kupont.

Amennyiben Te is kaptál egy kártyát, kérjük, olvasd el, mi a teendőd a felhasználás során!

 

1.

Kérjük, ellenőrizd le, hogy jogosult vagy-e a kuponra, hiszen csak a kitűnő tanulók és az ezt okirataikkal igazolni tudók vehetik igénybe az ajándékot. Kérjük, ellenőrizd le, hogy az osztályfőnöködtől kapott kuponon pontosan szerepel-e a neved, az osztályod, valamint az iskola pecsétje. Ezek szükségesek ahhoz, hogy fel tudd használni a kuponod.

 

2.

Ezt követően szüleid segítségével regisztrálj oldalunkon.

 

3.

Válaszlevelünkben tájékoztatunk arról, milyen módon tudod kuponodat érvényesíteni.

 

4.

Kérjük, figyelj arra, hogy a jegyvásárlás vagy az előadás napján hozd magaddal:

  • cirkuszi belépő kuponod,
  • diákigazolványod,
  • kitűnő bizonyítványod,

mert ezek szükségesek ahhoz, hogy érvényesíteni tudjuk a belépésed!

Az ingyenes cirkuszlátogatási lehetőség a kitűnő tanulók számára a Fővárosi Nagycirkusz, valamint az utazó cirkuszok kizárólagos ajándéka közcélú adomány jelleggel.

A cirkuszi belépő kupon 1 fő általános iskolás gyermek részére biztosít belépési lehetőséget a Fővárosi Nagycirkusz vagy az országot járó valamely utazó cirkusz műsorának egy előadására a szabad helyek függvényében. A kupon névre szóló, nem átruházható, 1 db gyermekjegyre váltható be. Érvényes: 2017. augusztus 27-ig.

Regisztrációs lap


Adatvédelmi nyilatkozat

A regisztrációval hozzájárulok, hogy e-mail címemre a Fővárosi Nagycirkusz tájékoztató hírlevelet küldjön programjairól.

A regisztráló a hírlevélről bármikor korlátozás és indokolás nélkül leiratkozhat a hírlevélben erre megadott linken.


captcha

A kupon a szabad helyek függvényében biztosít belépési lehetőséget, kérjük, minél előbb gondoskodjon a kupon felhasználásáról, ne maradjon le előadásunkról!

Tájékoztatjuk Kedves Nézőinket, hogy a Fővárosi Nagycirkusz Antarktisz gyermekei - Jégbe zárt cirkuszvilág produkciójára minden jegy elkelt, azonban a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a cirkuszi belépő kupon felhasználható a Lúdas Matyi a cirkuszban produkció október 11. és 14. 15 órás előadásaira!

 

A MÁV minden kitűnő tanuló diáknak, aki felmutatja cirkuszi belépő kuponját (Budapestre), valamint a beváltott cirkuszjegyét (vissza), 90% utazási kedvezményt biztosít, 1 fő kísérője pedig 50%-os jeggyel utazhat.

Bővebb tájékoztatást a MÁV jegypénztárainál, valamint a MÁV weboldalán kaphat. A kedvezmény Budapestre történő utazás esetén érvényes.


A programban résztvevő cirkuszok:

Fővárosi Nagycirkusz

Lúdas Matyi a cirkuszban 

A Lúdas Matyi a cirkuszban produkciónkat elsősorban általános iskolás diákoknak hoztuk létre. Előadásunk egyszerre merít az eredeti műből, a magyar népmesei motívumokból és ad választ korunk fontos kérdéseire úgy, hogy megmarad a tartalom és a mondanivaló. Hangulatokkal, érzésekkel és erős szimbólumokkal jelenítjük meg a történetet és üzenetét, melyben – az eredeti történettől eltérő módon – szerepet kap az alázat, a bizalom, az egymásra figyelés, az egyensúly, a szorgalom, a szelídség, a belső tisztaság, a hűség és végül a megbocsátás és az irgalom is. Előadásaink után interaktív, játékos rendhagyó órákat tartunk: rendhagyó biológiaóránkon a gyerekek megismerkedhetnek a háziállatokkal, s a felelős állattartásról is beszélgetünk. A nagyobbakat rendhagyó irodalom- és matematikaóra várja.

A kupon felhasználható: 2017. október 11. 15 óra, 2017. október 14. 15 óra

Helyszín: 1146 Budapest, Állatkerti krt. 12/a.

 

Eötvös Cirkusz

A Harlequin titka

Az Eötvös Cirkusz műsorában a porondon Kevin Probst lovasbemutatója, Eötvös Lóránd és Lorienn profi zsonglőrmutatványa szórakoztat, a Duo Arkan oroszlánjaival, a Probst Family pedig fergeteges állat show-val hódít. A Beautour Sisters francia illuzionista testvérpár megzavarja az érzékeket, a levegőben pedig kecses légtornászok mutatványaiban gyönyörködhet a közönség.

Bővebb információ: http://www.eotvoscirkusz.com/

A kupon beváltható: 2017. december 16-ig

 

Helyszín: XXII. Ker. Budafok, a Campona mellett (október 11-15.)

Vác, vásártér (október 19-23.)

Dunakeszi, Katona domb (október 26-29.)

 

Exit Cirkusz

Cirkusz és Varázslat

Az Exit Cirkuszban több mint hatvan állat szerepel a porondon: púpos tevék, egzotikus hüllők, törpekecskék, macskarevü, kutya show, idomított kacsák és libák, pónilovak. Légtornászok gondoskodnak a súlytalanság varázslatos élményéről, a gondtalan nevetésről bohócok, az illúzió világába pedig a Quick Change produkció ad betekintést.

Bővebb információ: http://www.exitcirkusz.hu/

A kupon beváltható: 2017. október 29-ig

Helyszín: Cegléd, a Tesco mellett (október 12-15.) 

 

Budapest Nagycirkusz

Transzformersz a manézsban

Az Utazó Budapest Nagycirkusz a szezont Szlovákiában, a Felvidéken tölti, idei műsoruk szenzációja a filmekből ismert, autóból robottá alakuló 3,5 tonnás, 4 méter magas transzformersz. Porondra lép egy mongol hajlékony hölgy, cseh illuzionista, olasz légtornászok, portugál zsonglőrök, magyar akrobaták, a lengyel Jhonatan bohóc. Látható a műsorukban lézershow és több kontinens állatserege.

Bővebb információ: http://www.budapestnagycirkusz.hu/

A kupon beváltható: 2017. december első hetéig

 

Circus America

A Circus America sátrában kiskutyaszám és hatalmas állatsereglet szórakoztatja a nagyérdeműt, valamint porondra lép elefántjaival Németországból Michael Gartner is. Láthatnak drótkötélen motorost, a levegőben pedig a Zelei házaspár tündököl, akik egyenesen a Cirque du Soleilből érkeztek Magyarországra. A porondon megelevenednek a Madagaszkár című nagysikerű animációs mese figurái is.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/circusamerica/

A kupon beváltható: 2017. november 26-ig

 

Hungária Nagycirkusz

A Hungária Nagycirkusz új műsorában láthat a közönség elefántot, óriás kengurut, tevéket, bivalyokat, struccokat, zebrákat, idomított lovakat, légtornászokat és természetesen bohócokat is. 

Bővebb információ: http://www.hungarianagycirkusz.hu/

A kupon beváltható: 2017. november végéig

 

Magyar Klasszikus Nagycirkusz

Szuperhősök és mesehősök a porondon

A Magyar Klasszikus Nagycirkusz interaktív show-műsora elkalauzolja a gyermekeket a csodák fantasztikus világába, ahol megelevenedik többek között Amerika kapitány, a Kis hableány, a Minionok, Mickey egér, Spongya Bob, de az elmaradhatatlan állatműsorokból sincs hiány.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/MagyarKlasszikusNagycirkusz/

A kupon beváltható: 2017. november közepéig 

Hírlevél feliratkozás


  

Legolvasottabb híreink