JUTALMAZZUK A KITŰNŐ TANULÓKAT!

Kedves Általános Iskolás Kitűnő Tanuló!

A Fővárosi Nagycirkusz társulata szívből gratulál kimagasló tanulmányi eredményedhez a 2016/2017-es tanévben!

Jutalmul szeretnénk felajánlani Neked egy belépési lehetőséget a Fővárosi Nagycirkuszba!

A tavalyi összefogás folytatásaként több utazó cirkusz is csatlakozott a programhoz, így vidéken is fel tudod használni a lehetőséget!

 

Az iskoláknak eljuttattunk egy kitűnő tanulóknak szánt kupont.

Amennyiben Te is kaptál egy kártyát, kérjük, olvasd el, mi a teendőd a felhasználás során!

 

1.

Kérjük, ellenőrizd le, hogy jogosult vagy-e a kuponra, hiszen csak a kitűnő tanulók és az ezt okirataikkal igazolni tudók vehetik igénybe az ajándékot. Kérjük, ellenőrizd le, hogy az osztályfőnöködtől kapott kuponon pontosan szerepel-e a neved, az osztályod, valamint az iskola pecsétje. Ezek szükségesek ahhoz, hogy fel tudd használni a kuponod.

 

2.

Ezt követően szüleid segítségével regisztrálj oldalunkon.

 

3.

Válaszlevelünkben tájékoztatunk arról, milyen módon tudod kuponodat érvényesíteni.

 

4.

Kérjük, figyelj arra, hogy a jegyvásárlás vagy az előadás napján hozd magaddal:

  • cirkuszi belépő kuponod,
  • diákigazolványod,
  • kitűnő bizonyítványod,

mert ezek szükségesek ahhoz, hogy érvényesíteni tudjuk a belépésed!

Az ingyenes cirkuszlátogatási lehetőség a kitűnő tanulók számára a Fővárosi Nagycirkusz, valamint az utazó cirkuszok kizárólagos ajándéka közcélú adomány jelleggel.

A cirkuszi belépő kupon 1 fő általános iskolás gyermek részére biztosít belépési lehetőséget a Fővárosi Nagycirkusz vagy az országot járó valamely utazó cirkusz műsorának egy előadására a szabad helyek függvényében. A kupon névre szóló, nem átruházható, 1 db gyermekjegyre váltható be. Érvényes: 2017. augusztus 27-ig.

A kupon a szabad helyek függvényében biztosít belépési lehetőséget, kérjük, minél előbb gondoskodjon a kupon felhasználásáról, ne maradjon le előadásunkról!

Regisztrációs lap

Adatvédelmi nyilatkozat

A regisztrációval hozzájárulok, hogy e-mail címemre a Fővárosi Nagycirkusz tájékoztató hírlevelet küldjön programjairól.

A regisztráló a hírlevélről bármikor korlátozás és indokolás nélkül leiratkozhat a hírlevélben erre megadott linken.


captcha

UTAZÁSI KEDVEZMÉNY KITŰNŐ TANULÓKNAK

A MÁV minden kitűnő tanuló diáknak, aki felmutatja cirkuszi belépő kuponját (Budapestre), valamint a beváltott cirkuszjegyét (vissza), 90% utazási kedvezményt biztosít, 1 fő kísérője pedig 50%-os jeggyel utazhat.

Bővebb tájékoztatást a MÁV jegypénztárainál, valamint a MÁV weboldalán kaphat. A kedvezmény Budapestre történő utazás esetén érvényes.

 


A programban résztvevő cirkuszok:

Fővárosi Nagycirkusz

Antarktisz gyermekei – Jégbe zárt cirkuszvilág

Az Antarktisz gyermekei – Jégbe zárt cirkuszvilág a tavalyi Atlantisz gyermekei – Vízi cirkusz című produkciónk folytatása. A Fővárosi Nagycirkusz és a moszkvai Nikulin Cirkusz számos vendégművésszel együtt létrehozott produkciója hasonló csodákat mutat meg, ezúttal az emberi lélek mélyére invitálva a nézőinket. Igazi szemkápráztató revüműsor, amelyben egymás után csúsznak be a jégen korcsolyázó bohócok, zsonglőrök, ugróköteles, bicikliző vagy kézen korcsolyázó artisták, hogy aztán gólyalábas táncosnőknek, levegőbe váratlanul felemelkedő artistáknak, kacér gyorsöltözőknek vagy kiegyensúlyozott erőemelőknek adják át a helyüket.

Az előadás 2017. augusztus 27-ig látható a Fővárosi Nagycirkuszban.

Helyszín: 1146 Budapest, Állatkerti krt. 12/a.

 

Eötvös Cirkusz

A Harlequin titka

Az Eötvös Cirkusz műsorában a porondon Kevin Probst lovasbemutatója, Eötvös Lóránd és Lorienn profi zsonglőrmutatványa szórakoztat, a Duo Arkan oroszlánjaival, a Probst Family pedig fergeteges állat show-val hódít. A Beautour Sisters francia illuzionista testvérpár megzavarja az érzékeket, a levegőben pedig kecses légtornászok mutatványaiban gyönyörködhet a közönség.

Bővebb információ: http://www.eotvoscirkusz.com/

Helyszín: Révfülöp (július 12. - augusztus 20.)

 

Richter Flórián Cirkusz

Állati extrém

A Richter Flórián Cirkusz műsorában Richter Kevin egzotikus állatokkal lép fel, Richter Flórián pedig világhírű lovas számát mutatja be, de a közönség láthat még elefánt-, levegő-, kínai rúd, zsonglőr-, tissue-, motoros és bohócszámokat is.

Bővebb információ: http://richterfloriancirkusz.hu/hu/

Helyszín: Zamárdi (július 4. - augusztus 25.)

 

Exit Cirkusz

Cirkusz és Varázslat

Az Exit Cirkuszban több mint hatvan állat szerepel a porondon: púpos tevék, egzotikus hüllők, törpekecskék, macskarevü, kutya show, idomított kacsák és libák, pónilovak. Légtornászok gondoskodnak a súlytalanság varázslatos élményéről, a gondtalan nevetésről bohócok, az illúzió világába pedig a Quick Change produkció ad betekintést.

Bővebb információ: http://www.exitcirkusz.hu/

Helyszín: Siófok (július 6. - augusztus 27.)

 

Utazó Budapest Nagycirkusz

Transzformersz a manézsban

Az Utazó Budapest Nagycirkusz a szezont Szlovákiában, a Felvidéken tölti, idei műsoruk szenzációja a filmekből ismert, autóból robottá alakuló 3,5 tonnás, 4 méter magas transzformersz. Porondra lép egy mongol hajlékony hölgy, cseh illuzionista, olasz légtornászok, portugál zsonglőrök, magyar akrobaták, a lengyel Jhonatan bohóc. Látható a műsorukban lézershow és több kontinens állatserege.

Bővebb információ: http://www.budapestnagycirkusz.hu/

 

Circus America

A Circus America sátrában kiskutyaszám és hatalmas állatsereglet szórakoztatja a nagyérdeműt, valamint porondra lép elefántjaival Németországból Michael Gartner is. Láthatnak drótkötélen motorost, a levegőben pedig a Zelei házaspár tündököl, akik egyenesen a Cirque du Soleilből érkeztek Magyarországra. A porondon megelevenednek a Madagaszkár című nagysikerű animációs mese figurái is.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/circusamerica/

 

Hungária Nagycirkusz

A Hungária Nagycirkusz új műsorában láthat a közönség elefántot, óriás kengurut, tevéket, bivalyokat, struccokat, zebrákat, idomított lovakat, légtornászokat és természetesen bohócokat is.

Bővebb információ: http://www.hungarianagycirkusz.hu/

 

Magyar Klasszikus Nagycirkusz

Szuperhősök és mesehősök a porondon

A Magyar Klasszikus Nagycirkusz interaktív show-műsora elkalauzolja a gyermekeket a csodák fantasztikus világába, ahol megelevenedik többek között Amerika kapitány, a Kis hableány, a Minionok, Mickey egér, Spongya Bob, de az elmaradhatatlan állatműsorokból sincs hiány.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/MagyarKlasszikusNagycirkusz/

 

Aréna Cirkusz

Idén indult először útnak az Aréna Cirkusz Christian Folco olasz származású bohóc vezetésével. A manézsuk szenzációja egy nagyméretű transzformersz. Itáliából a híres Niuman família egzotikus állatkavalkáddal lép fel, a gyönyörű olasz hölgy, Daiana Niuman pedig drótszámmal. Látható zsonglőr és késdobáló is, sőt egy nem hagyományos focimérkőzést is rendeznek a manézsban. A magyar Kiss testvérek nem csak a földön, de a levegőben is lenyűgözik a közönséget. 

Bővebb információ: https://arenacirkusz.hu/

 

 

Mr. Gerald Show

Szintén ebben a szezonban debütál a Mr. Gerald Show, amely ugyancsak egy bohóc, Gerald Steingruber köré szerveződik. A műsorban mellette fellép Summer Roberts szabad idomítású arab lovaival, Salvatore olasz légtornász, a Golden Piramis duó, az állami artistaiskola növendéke, Terbócs Barbara drótkötélszámával, valamint számos egzotikus állat is.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/mrgeraldshow/