JUTALMAZZUK A KITŰNŐ TANULÓKAT!

Kedves Általános Iskolás Kitűnő Tanuló!

A Fővárosi Nagycirkusz társulata szívből gratulál kimagasló tanulmányi eredményedhez a 2017/2018-as tanévben!

Jutalmul szeretnénk felajánlani Neked egy belépési lehetőséget a Fővárosi Nagycirkuszba!

Soha nem látott összefogásként az ország összes utazó cirkusza is csatlakozott a programhoz, így vidéken is fel tudod használni a lehetőséget!

Az iskoláknak eljuttattunk egy kitűnő tanulóknak szánt kupont.

Amennyiben Te is kaptál egy kártyát, kérjük, olvasd el, mi a teendőd a felhasználás során!

 

1.

Kérjük, ellenőrizd le, hogy jogosult vagy-e a kuponra, hiszen csak a kitűnő tanulók és az ezt okirataikkal igazolni tudók vehetik igénybe az ajándékot. Kérjük, ellenőrizd le, hogy az osztályfőnöködtől kapott kuponon pontosan szerepel-e a neved, az osztályod, valamint az iskola pecsétje. Ezek szükségesek ahhoz, hogy fel tudd használni a kuponod.

 

2.

Ezt követően szüleid segítségével regisztrálj oldalunkon.

 

3.

Válaszlevelünkben tájékoztatunk arról, milyen módon tudod kuponodat érvényesíteni.

 

4.

Kérjük, figyelj arra, hogy a jegyvásárlás vagy az előadás napján (foglalás, valamint online jegyvásárlás esetén) hozd magaddal:

 • cirkuszi belépő kuponod,
 • diákigazolványod,
 • kitűnő bizonyítványod,

mert ezek szükségesek ahhoz, hogy érvényesíteni tudjuk a belépésed!

Az ingyenes cirkuszlátogatási lehetőség a kitűnő tanulók számára a Fővárosi Nagycirkusz, valamint az ország összes utazó cirkuszának kizárólagos ajándéka, a programot a Fővárosi Nagycirkusz és az utazó cirkuszok maguk finanszírozzák.

A cirkuszi belépő kupon 1 fő általános iskolás gyermek részére biztosít belépési lehetőséget a Fővárosi Nagycirkusz vagy az országot járó valamely utazó cirkusz műsorának egy előadására a szabad helyek függvényében. A kupon névre szóló, nem átruházható, 1 db gyermekjegyre váltható be. Érvényes: 2018. június 27. – szeptember 9.

A kupon a szabad helyek függvényében biztosít belépési lehetőséget, kérjük, minél előbb gondoskodjon a kupon felhasználásáról, ne maradjon le előadásunkról!

 

UTAZÁSI KEDVEZMÉNY KITŰNŐ TANULÓKNAK

A MÁV-START Zrt. minden kitűnő tanuló diáknak, aki felmutatja cirkuszi belépő kuponját (Budapestre), valamint a beváltott cirkuszjegyét (vissza), 90% utazási kedvezményt biztosít, 1 fő kísérője pedig 50%-os jeggyel utazhat.

Bővebb tájékoztatást a MÁV-START Zrt. jegypénztárainál kaphat.

A kedvezmény Budapestre, a Fővárosi Nagycirkusz előadására történő utazás esetén érvényes. Részleteket a kedvezményt illetően a mavcsoport.hu oldalán találhat.

Bővebb tájékoztatást a MÁV jegypénztárainál, valamint a MÁV weboldalán kaphat. A kedvezmény Budapestre történő utazás esetén érvényes.

Regisztrációs lapcaptcha

Amennyiben nem kapja meg válaszlevelünket fél órán belül, kérjük, küldje el a kupon sorszámát a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, hogy ellenőrizni tudjuk regisztrációját. Köszönjük!


A programban résztvevő cirkuszok:

Fővárosi Nagycirkusz

Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás
vízi cirkuszi show

A Fővárosi Nagycirkusz új műsorában egy fantasztikus utazásra invitáljuk nézőinket. Az Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás című műsorunkban szabadon szárnyra kap a képzelet, nem ismer határokat a fantázia, és mi csak arra kérjük nézőinket, hogy szálljanak fel velünk kerek e világot keresztbe-kasul bejáró repülőnkre. Bátor kapitányunk és csinos stewardesseink vezetésével egy ugrásnyira van a világ legtávolabbi csücske is, ők pedig nem félnek elindítani a motort, felszállni bondorodó felhők magasába, és elvezetni csodás gépmadarukat bárhová, ahol mesés kalandok és felejthetetlen csodák várnak mindannyiunkat.

Az előadás 2018. szeptember 9-ig látható a Fővárosi Nagycirkuszban.

Helyszín: 1146 Budapest, Állatkerti krt. 12/a.

 

Budapesti Nagycirkusz Mr. Gerald bemutatásával

Az újgenerációs nemzetközi cirkuszműsorban többek között látható a budapesti cirkuszfesztiválon különdíjat nyert Tatto Brothers akrobatacsoport, a szemfényvesztés sztárja, a Veres Illúzió Show, Daniella, aki latin eleganciával a drótkötélen ejti ámulatba a közönséget, valamint a lengő trapézon Picard Lily. Porondra lép a buzogányok ördöge, Eddy Spanyolországból, Fernando Maatz pedig lélegzetelállító mutatványt hajt végre a halálkeréken. A humorról a cirkusz sztárbohóca, Mr. Gerald gondoskodik.

Helyszínek:

 • 2018. július 17. - augusztus 5. Balatonföldvár

Bővebb információ: https://www.facebook.com/mrgeraldcirkusz/

 

Calypso Cirkusz

 

Aranyos kutyusok, ügyes zsonglőrök, látványos tűzzsonglőr-mutatványok és humoros bohóctréfák várják a Calypso Cirkusz közönségét!

Bővebb információ: https://www.facebook.com/Calypso-Cirkusz-1943482245967922/

 

Circus America

 

Egyenesen Las Vegasból nagy sikert és hírnevet szerezve érkezett a Circus America műsorába extrém produkciókkal Ádám Krisztián, aki 10 méter magasságban a halálkeréken és drótkötélen mutatja be halált megvető mutatványait. A közönséget hatalmas állatsereg várja, többek között lovak, pónik, púpos tevék, zebrák, lámák, kutyusok. A műsort az olasz Jeson Medini bohóc tréfái színesítik, fellép Valeri Tac erőemelő akrobata Ukrajnából, valamint kardegyensúlyozók, zsonglőrök, egyensúlyozó művészek és akrobaták is helyet kapnak a műsorban.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/circusamerica/

 

Duna Cirkusz

Circus Aquatico

Modern és klasszikus cirkusz egyvelegével várja a közönséget a Duna Cirkusz utazó vízi cirkuszi műsora.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/vizicirkusz/

Helyszínek:

 • 2018. július 11-21. Kecskemét, Auchan parkoló 
 

Eötvös Cirkusz

Tradíciók és generációk

Az Eötvös Cirkusz legújabb műsorában a nemzedékeké a főszerep. Izgalmas, látványos és vidám attrakciók követik egymást a színpadon. Állatos produkciókból sem lesz hiány: púpos tevék, kiskutyák, oroszlánok és az elefánt garantáltan elkápráztatják a közönséget. A műsorban fellépnek Kolumbia világhírű sztárjai, a többszörös fesztiváldíjas duó Ortiz. Az artisták biztosító kötél nélkül mutatják be a halált megvető produkciójukat a magas dróton és a halálkeréken. A humorról a világhírű portugál bohóc, Joy Costa gondoskodik.

Bővebb információ: http://www.eotvoscirkusz.com/

Helyszínek:

 • 2018. július 6. – augusztus 20. Révfülöp, a Napfény Kemping mellett
 

Utazó Budapest Nagycirkusz

Az Unió egyik legmodernebb és legszebb utazó cirkuszában a tradicionális cirkuszdinasztia immár nyolcadik generációja szórakoztatja a közönséget. A cirkusz a rendszerváltás után, 1990-ben az első hivatalosan megalakult magán utazó cirkusz Magyarországon, s évről évre megújuló, változatos, új produkciókkal várják a nagyérdeműt. Az Utazó Budapest Nagycirkusz egyik kiemelkedő érdekessége, hogy a család minden tagja, kicsiktől a nagyokig, generációk együtt szórakozását garantálja. Az itt töltött kétórás kikapcsolódás egy örök élmény a hagyományos és a modern cirkuszművészet vonalában haladó, koreografált cirkuszi produkciók világában.

Bővebb információ: http://www.budapestnagycirkusz.hu/

 

Exit Cirkusz

A csodák világába kalauzolja el nézőit az Exit Cirkusz, amely idén nyolcadik országos turnéjára indul! Éld át te is a cirkusz vadonatúj műsorát, és távozz felejthetetlen élményekkel! Hófehér farkasok, labdazsonglőrök, légtornászok és artistaművészek az Exit Cirkusz porondján!

Bővebb információ: http://www.exitcirkusz.hu/

Helyszínek:

 • 2018. június 20. – július 1. Győr
 • 2018. július 2. – augusztus 20. Siófok
 

Horror Cirkusz

Nyugat-európai ámokfutása után most Magyarországon szedi áldozatait a Horror Circus! Egyedülálló interaktív Horror Show-nak lehetsz részese, ahol amellett, hogy átéled a Poklok Poklát, magas színvonalú produkciókat láthatsz Európát bejárt, illetve azt meghódító magasan képzett artistaművészek előadásában! Végre szereplője lehetsz a kedvenc horrorfilmjeidnek! Elég bátor vagy ahhoz, hogy szembenézz Szamarával vagy elmenekülj a Texasi Láncfűrészes elől??? A Horror Cirkusz igazán rémisztő, adrenalindús, látványos és izgalmas műsorában kiderül!

Bővebb információ: https://www.facebook.com/horrorcirkusz/

Helyszínek:

 • 2018. július 26. – július 29. Kőszeg, a Tescóval szemben 
 

Hungária Nagycirkusz

„Díjnyertesek a porondon”

A 8. generációs cirkuszdinasztia új műsora tradicionális cirkuszi előadás földön és a kupolában egyaránt. Egzotikus állatok, indai elefánt, sivatagi dromedárok, zebrák, lámák, alpakkák és struccok mellett kengurukkal is találkozhat a közönség. A műsorban szerepet kap Christian Folco díjnyertes bohóc, illetve Manuel Farina aranydíjas idomár, aki oroszlánjai és tigrisei mellett egy afrikai fehéroroszlánt is a porondra varázsol. A kolumbiai Losada csoport motorozik a halálgömbben, a 8 méter magasban kifeszített drótköteleken pedig a venezuelai Roja trió adja elő műsorszámát.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/Hung%C3%A1ria-Cirkusz-215075808535819/

 

Magyar Nemzeti Cirkusz

A Magyar Nemzeti Cirkusz műsorában ismét világhírű produkciók sorakoznak: Argentínából Bruno Raffo oroszlánjaival mutat be egy lenyűgöző produkciót, a többszörös díjnyertes Gerling csoport pedig az eddiginél még vakmerőbb mutatványokat hajt végre a dróton és a halálkeréken. A Cesselly család csodálatos elefántshow-jában négy elefánttal és négy lóval gyönyörű formációkat mutat be a porondon a világ legfiatalabb elefántidomára, René Casselly Jr. A mókás tréfákról az ausztriai Don Christian bohóc gondoskodik, a világ egyik legveszélyesebb levegőprodukcióját Super Silva Jr. előadásában Európában először itt láthatja a közönség. A 2018-ban a Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon Ifj. Richter József és -Merrylu Richter beírták magukat a cirkusztörténelembe egzotikus állatprodukciójukkal, amelyet természetesen a hazai közönségnek is bemutatnak a műsorban. Első Japán fellépőjük, Ty Tojo a háta mögötti zsonglőrözéssel a Guiness rekordok közé is bekerült.

Helyszínek:

 • július 2. – augusztus 25. Balatonlelle
 • augusztus 29. – szeptember 2. Pécs
 • szeptember 5-9. Székesfehérvár

Bővebb információ: http://magyarnemzeticirkusz.hu/

 

Richter Flórián Cirkusz

Full adrenalin

Extrém szórakozás az egész család számára: TOP artisták, hat motoros a halálgömbben, kerékpározás a kupolában, egzotikus állatok, a villámgyors átöltözés mesterei, egyedülálló lovas számok, Amerika híres bohóca - ez a Richter Flórián Cirkusz! Magyarország leglátványosabb és legizgalmasabb műsora egy igazi adrenalinnal teli szórakozás az egész család számára, ahol a tradíció és az extrém cirkuszvilág találkozik egymással. Közkívánatra visszatér a Brazíliából származó Diorios motoros csoport, akik most egy új világrekordot mutatnak be a nagyérdeműnek. A világhódító magyar lovas szám, a Magyar Posta a világon először 20 lóval látható! Mindez a műfaj történetének legifjabb sztárjával, Richter Kevinnel! Egzotikus állatok kavalkádja Szandrával, a cirkusz kabalaelefántjával, aki kecses mozdulataival kápráztatja el a közönséget a Richter Flórián Cirkusz porondján!

Helyszínek:

 • 2018. július 3. – augusztus 26. Zamárdi

Bővebb információ: https://www.richterfloriancirkusz.hu/

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink