Tisztelt Pedagógus!

Nagy örömmel tájékoztatjuk, hogy 2017 októberétől a Fővárosi Nagycirkusz cirkuszpedagógiai programjára is biztosítja a Magyar Köztársaság Kormánya a díjmentes vasúti utazás igénybevételét az iskolás csoportok számára.

A cirkuszpedagógia elfoglalta méltó helyét a közoktatási és köznevelési programok palettáján, a nagy országos múzeumok és az Országház mellett a Fővárosi Nagycirkusz cirkuszpedagógiai előadásaira és rendhagyó óráira is díjmentesen utazhatnak az általános iskolák, szakiskolák, szakmunkásképző iskolák, gimnáziumok és szakközépiskolák nappali tagozatos tanulói az iskola által szervezett csoportos utazás keretében.

 

 

Hogyan igényelhető a MÁV utazási kedvezmény?

 

  1. Kérjük, regisztráljon az oldalon az űrlap kitöltésével.
  2. Ezt követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségen, majd továbbítják az igényt a MÁV-START Zrt. felé.
  3. A MÁV-START Zrt. munkatársai megerősítik a kedvezmény igénybevételét az Ön által megadott elérhetőségen.

FONTOS: Kérjük, igényét az utazási kedvezmény igénybevételét megelőzően legkésőbb 7 munkanappal korábban szíveskedjék jelezni, hogy biztosítani tudják a kedvezményt. Egyéb esetben nem garantált a kedvezmény igénybevétele.

A rendhagyó órákon való részvétel feltétele az előadás megtekintése. 

(Tehát ha Ön október 2-án kívánja meglátogatni csoportjával a Fővárosi Nagycirkusz cirkuszpedagógiai előadását, legkésőbb szeptember 22-én tudja jelezni felénk, hogy igénybe kívánja venni az utazási kedvezményt.)

MÁV utazási kedvezmény regisztráció

Adatvédelmi nyilatkozat

A regisztrációval hozzájárulok, hogy e-mail címemre a Fővárosi Nagycirkusz tájékoztató hírlevelet küldjön programjairól.

A regisztráló a hírlevélről bármikor korlátozás és indokolás nélkül leiratkozhat a hírlevélben erre megadott linken.


captcha

Hírlevél feliratkozás


  

Legolvasottabb híreink