A pedagógustársadalommal való szakmai viszonyunk megerősítése érdekében 

PEDAGÓGUS DÍSZBEMUTATÓT

rendezünk új műsorunk premierjén.


Célunk, hogy vendégül lássuk azokat a pedagóguskollégákat, akik a cirkuszművészet felhasználásával oktatási munkájukhoz segítséget, támaszt találnak ezen előadó-művészeti ágban. Azt szeretnénk, ha első kézből értesülhetne a tanár arról, hogy milyen lesz az új cirkuszi produkció, s tervezhetné meg, milyen tananyag, vagy nevelési témakör tanításához tudja felhasználni azt. Bízunk abban, hogy a megtekintett előadásra majd visszatér az osztályával, tanulócsoportjával.

Tisztelt Cirkusz iránt érdeklődő Pedagógus!

A cirkuszművészet nemcsak szórakoztató, közösségformáló erővel bír, hanem oktatási-nevelési feladatokat is ellátni képes előadó-művészeti ág.  Az itt látottak kiválóan illeszkedhetnek a tananyaghoz, beépíthetők az átadásra szánt tudásanyagba.

Ha úgy érzi, hogy

  • egy itt látott előadás segíteni tudja a munkáját az iskolában,
  • diákjai számára egy közösen eltöltött 2-3 óra előnyükre válhat,
  • a cirkuszművészet teret enged sok meg nem beszélt kérdés megvitatására (például pontosság, bizalom, kitartás, magabiztosság, tudatosság),
  • felfedezhető hasonlóság az iskolában tananyagként megjelenő tudás és a cirkuszban látottak között,

akkor szeretettel várjuk Önt a

Lúdas Matyi a cirkuszban

 című előadásunk

PEDAGÓGUS DÍSZBEMUTATÓJÁRA,

melynek időpontja 2018. március 21. 15 óra.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött, amelyet

2018. március 16 20 óráig tud megtenni.

Kérjük, figyeljen a regisztráció pontos kitöltésére, hiszen a jegyek befoglalásának egyik feltétele az oktatási intézmény megnevezése, valamint az osztály életkorának megadása.

A díszbemutatóra minden regisztrált pedagógusnak egy térítésmentes jegyet tudunk biztosítani. Ha ezen felül igényelne még jegyet, azt 50%-os kedvezménnyel tudja megvásárolni értékesítőink segítségével. Mindkét esetben regisztráció szükséges, ahol jelezni tudja plusz jegyeinek igényét. Ebben az esetben értékesítő kollégáink a megadott email címen felveszik Önnel a kapcsolatot.

Regisztrációja után, azonnal kapni fog válasz email-t. Ha ezt nem kapta meg, kérjük nézze meg a Spam mappába, és ha ott sem jelenik meg, kérem jelezze felénk.Közoktatási intézménye, ahol tanít, vagy tanul:


captcha


Bízunk benne, hogy a közeljövőben nemcsak Önnel találkozunk, hanem osztályával, diákjaival is!

Csoportos jegyfoglalással kapcsolatban, kérjük, keresse bizalommal értékesítési menedzsereinket a +36 1 343 9637 telefonszámon, vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen.

 

 

Hírlevél feliratkozás


  

Legolvasottabb híreink