A pedagógustársadalommal való szakmai viszonyunk megerősítése érdekében 

PEDAGÓGUS DÍSZBEMUTATÓT

rendezünk új műsoraink premierjén.


Célunk, hogy vendégül lássuk azokat a pedagóguskollégákat, akik a cirkuszművészet felhasználásával oktatási munkájukhoz segítséget, támaszt találnak ezen előadó-művészeti ágban. Azt szeretnénk, ha első kézből értesülhetne a tanár arról, hogy milyen lesz az új cirkuszi produkció, s tervezhetné meg, milyen tananyag, vagy nevelési témakör tanításához tudja felhasználni azt. Bízunk abban, hogy a megtekintett előadásra majd visszatér az osztályával, tanulócsoportjával.

Tisztelt Cirkusz iránt érdeklődő Pedagógus!

A cirkuszművészet nemcsak szórakoztató, közösségformáló erővel bír, hanem oktatási-nevelési feladatokat is ellátni képes előadó-művészeti ág. Az itt látottak kiválóan illeszkedhetnek a tananyaghoz, beépíthetők az átadásra szánt tudásanyagba.

Szeretettel várjuk Önt pedagógus díszbemutatóinkon!

Pedagógus díszbemutatóinkat mindig időben meghirdetjük oldalunkon!

Ha tetszett az előadás, akkor szeretettel várjuk előadásunk utáni rendhagyó óráinkra! Itt tud csoportosan jegyet foglalni!


Kérjük, mindig figyeljen a regisztráció pontos kitöltésére, hiszen a jegy befoglalásának egyik feltétele az oktatási intézmény megnevezése, valamint az osztály életkorának megadása.

A díszbemutatóra minden regisztrált pedagógusnak egy térítésmentes jegyet biztosítunk. 

Regisztrációja után, azonnal kapni fog válasz email-t. Ha ezt nem kapta meg, kérjük nézze meg a Spam mappába, és ha ott sem jelenik meg, kérem jelezze felénk.


Bízunk benne, hogy a közeljövőben nemcsak Önnel találkozunk, hanem osztályával, diákjaival is!

Csoportos jegyfoglalással kapcsolatban, kérjük, keresse bizalommal értékesítési menedzsereinket a +36 1 343 9637 telefonszámon, vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen.

Közoktatási intézménye, ahol tanít, vagy tanul:


captcha

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink