A pedagógustársadalommal való szakmai viszonyunk megerősítése érdekében megrendezzük a

PEDAGÓGUS DÍSZBEMUTATÓT

új műsoraink premierjét követően.


Célunk, hogy vendégül lássuk azokat a pedagóguskollégákat, akik a cirkuszművészet felhasználásával oktatási munkájukhoz segítséget, támaszt találnak ezen előadó-művészeti ágban. Azt szeretnénk, ha első kézből értesülhetne a tanár arról, hogy milyen lesz az új cirkuszi produkció, s tervezhetné meg, milyen tananyag, vagy nevelési témakör tanításához tudja felhasználni azt. Bízunk abban, hogy a megtekintett előadásra majd visszatér az osztályával, tanulócsoportjával.

Tisztelt Cirkusz iránt érdeklődő Pedagógus!

A cirkuszművészet nemcsak szórakoztató, közösségformáló erővel bír, hanem oktatási-nevelési feladatokat is ellátni képes előadó-művészeti ág.  Az itt látottak kiválóan illeszkedhetnek a tananyaghoz, beépíthetők az átadásra szánt tudásanyagba.

Ha úgy érzi, hogy

egy itt látott előadás segíteni tudja a munkáját az iskolában, diákjai számára egy közösen eltöltött 2-3 óra előnyükre válhat, a cirkuszművészet teret enged sok meg nem beszélt kérdés megvitatására (például pontosság, bizalom, kitartás, magabiztosság, tudatosság), felfedezhető hasonlóság az iskolában tananyagként megjelenő tudás és a cirkuszban látottak között, akkor

szeretettel várjuk Önt és partnerét a

Csodagömb - Cirkuszi Nagykarácsony 

című előadásunk

PEDAGÓGUS DÍSZBEMUTATÓJÁRA, 

melynek időpontja 2017. november 9. 15 óra.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött, amelyet oldalunkon tud megtenni

2017. november 8-án 20 óráig. 

Az első 200 jelentkezőnek van módunk biztosítani az ülőhelyeket.

Kérjük, figyeljen a regisztráció pontos kitöltésére, hiszen a jegyek befoglalásának egyik feltétele az oktatási intézmény megnevezése, valamint az osztály életkorának megadása.


Bízunk benne, hogy a közeljövőben nemcsak Önnel találkozunk, hanem osztályával, diákjaival is!

Csoportos jegyfoglalással kapcsolatban, kérjük, keresse bizalommal értékesítési menedzsereinket a +36 1 343 9637 telefonszámon, vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen.

 

 

Regisztrációs lap
Közoktatási intézménye, ahol tanít, vagy tanul:


captcha

Hírlevél feliratkozás


  

Legolvasottabb híreink