A pedagógustársadalommal való szakmai viszonyunk megerősítése érdekében 

PEDAGÓGUS DÍSZBEMUTATÓT

rendezünk új műsoraink premierjén.


Célunk, hogy vendégül lássuk azokat a pedagóguskollégákat, akik a cirkuszművészet felhasználásával oktatási munkájukhoz segítséget, támaszt találnak ezen előadó-művészeti ágban. Azt szeretnénk, ha első kézből értesülhetne a tanár arról, hogy milyen lesz az új cirkuszi produkció, s tervezhetné meg, milyen tananyag, vagy nevelési témakör tanításához tudja felhasználni azt. Bízunk abban, hogy a megtekintett előadásra majd visszatér az osztályával, tanulócsoportjával.

Tisztelt Cirkusz iránt érdeklődő Pedagógus!

A cirkuszművészet nemcsak szórakoztató, közösségformáló erővel bír, hanem oktatási-nevelési feladatokat is ellátni képes előadó-művészeti ág. Az itt látottak kiválóan illeszkedhetnek a tananyaghoz, beépíthetők az átadásra szánt tudásanyagba.

Szeretettel várjuk Önt pedagógus díszbemutatóinkon!

Következő pedagógus díszbemutatónkat április 26-án, 15:00 órakor tartjuk Repülőcirkusz előadásunkra!

Ha tetszett az előadás, akkor szeretettel várjuk előadásunk utáni rendhagyó óráinkra! Itt tud csoportosan jegyet foglalni!


Kérjük, mindig figyeljen a regisztráció pontos kitöltésére, hiszen a jegy befoglalásának egyik feltétele az oktatási intézmény megnevezése, valamint az osztály életkorának megadása.

A díszbemutatóra minden regisztrált pedagógusnak egy térítésmentes jegyet biztosítunk. 

Regisztrációja után, azonnal kapni fog válasz email-t. Ha ezt nem kapta meg, kérjük nézze meg a Spam mappába, és ha ott sem jelenik meg, kérem jelezze felénk.


Bízunk benne, hogy a közeljövőben nemcsak Önnel találkozunk, hanem osztályával, diákjaival is!

Csoportos jegyfoglalással kapcsolatban, kérjük, keresse bizalommal értékesítési menedzsereinket a +36 1 343 9637 telefonszámon, vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen.

Közoktatási intézménye, ahol tanít, vagy tanul:


captcha

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, így előzetesen és önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a MACIVA Nonprofit Kft. valamint a Fővárosi Nagycirkusz rendszeresen hírlevelet küldjön számomra, melyről bármikor egy kattintással leiratkozhatok.

Legolvasottabb híreink