RENDHAGYÓ ÓRÁK A CIRKUSZBAN

 

Vakáció!!!!! Kezdődik a NYÁR! Indulnak a táborok!

Vége az iskolának, és a gyerekek átadják magukat a megérdemelt pihenésnek. Várják az újabb élményeket, barátokat, csodákat.
A Fővárosi Nagycirkusz táboroknak, vagy 10 főnél nagyobb gyerekcsoportoknak kínál most önfeledt szórakozást az előadással egybekötve.

Cirkuszpedagógiai programunk keretein belül, az előadások előtt, komplex ismereteket nyújtó rendhagyó órát tartunk Antarktisz és a jég világa témakörben, előre megbeszélt időpontokban általános iskolás korosztály számára. A rendhagyó órán való részvétel feltétele az előadásra megváltott és kifizetett jegyek.


 

A Fővárosi Nagycirkusz 2016 őszétől különleges, a cirkuszművészet eszközeire épülő tanórákra várja azokat az innovatív, kísérletező kedvű pedagógusokat és diákokat, akik nem megszokott körülmények között kívánják átadni, elsajátítani a tananyagot.

A Nemzeti alaptantervhez kapcsolódó, az oktatási tematikához szorosan illeszkedő témákat dolgozunk fel a cirkuszművészet segítségével, az órák során a diákok az elméleti tananyag mellett megismerkedhetnek azzal a gyakorlati tudással, amely a fizika, matematika, biológia, magyar nyelv és irodalom definícióinak és képleteinek cirkuszi közegben való alkalmazása során tapasztalható, észlelhető.


Ha Ön tábort szervez, vagy gyerekeket táboroztat, hozza el őket egy előadásunkra, és igényelje az előadásunk előtt megtartható díjmentes rendhagyó óránkat, melynek időtartalma 45-50 perc.

HELYSZÍN: Fővárosi Nagycirkusz (1146 Budapest, Állatkerti körút 12/A.)

IDŐPONT: megbeszélés szerint, az előadás előtt közvetlen

 


RÉSZT SZERETNE VENNI CSOPORTJÁVAL A PROGRAMON? MIT KELL TENNIE?

Vegye fel a kapcsolatot értékesítőinkkel, akik segítségével foglaljon be jegyeket a táborában résztvevő gyerekek számára az Antarktisz gyermekei – Jégbe zárt cirkuszvilág című előadásunkra 25%-os kedvezménnyel, és jelezze, hogy szeretne részt venni az előadás előtt a rendhagyó komplex órán is.

Az időpontok egyeztetése miatt kérem várja meg, míg kollégánk visszajelez, hogy a megadott dátumra biztosítani tudjuk e az órán való részvételt.

+36 1 343 9637

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


Amennyiben szívesen csatlakozna pedagógusként vagy osztállyal, tanulócsoporttal a Fővárosi Nagycirkusz programjához, keresse Kardos Katát, cirkuszpedagógiai referensünket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.